Eylem dediğin böyle olur! 14 bin çocuk...

Hollanda'nın Utrecht şehrinde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli çocuklara dikkat çekmek amacıyla etkileyici bir eylem gerçekleşti. Hollanda merkezli "Bir Zeytin Ağacı Dik Vakfı" tarafından düzenlenen etkinlikte, yaklaşık 14 bin çocuğun anısına ayakkabılar sergilendi.

Eylem dediğin böyle olur! 14 bin çocuk...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollanda'nın Utrecth şehrinde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaşamını yitiren Filistinli çocuklara dikkati çekmek amacıyla yaklaşık 14 bin çocuk ayakkabısı sergilendi.

 
Gazze'de İsrail'in saldırılarına maruz kalan ve açlık ile susuzluktan hayatını kaybeden çocukların anısına yapılan bu etkinlikte, her on dakikada bir yeni bir çift ayakkabı sergilenerek, kayıpların vurgulanması hedeflendi. Bu gösterim, İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırıların yıkıcı etkilerini ve özellikle çocukların yaşadığı trajediyi vurgulamak için düzenlendi.

 
Saldırılar sonucunda en az 13 bin 500 çocuk, 9 bini kadın olmak üzere 31 bin 645 Filistinli hayatını kaybetmiş, 73 bin 676 kişi ise yaralanmış durumda. Bu etkinlik, uluslararası topluma bu trajedinin boyutlarına ve Filistinli çocukların yaşadığı acılara dikkat çekmek için önemli bir adım olarak görülüyor.

Eylem dediğin böyle olur! 14 bin çocuk...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.