İsim vermeden Yeniden Refah’a yüklendi! CHP’nin Şanlıurfa Adayı Koyuncu: Sandıktan çıkma şansımız 4 partiyle eşit

CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu, isim vermeden Yeniden Refah Partisi'ne yüklendi. “Halkımızın alternatif olarak bize oy vereceğine inanıyorum" diyen Koyuncu, kazanma ihtimallerine de değinerek,” Sandıktan çıkma şansımız 4 partiyle eşit” dedi.

İsim vermeden Yeniden Refah’a yüklendi!  CHP’nin Şanlıurfa Adayı Koyuncu: Sandıktan çıkma şansımız 4 partiyle eşit

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere doğru heyecan dorukta. Yarışın kıran kırana geçtiği Şanlıurfa’da adaylar seçim çalışmalarını sürdürürken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin  (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Koyuncu, Gazete İpekyol ve Ajans Urfa'ya yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.

KOYUNCU: TÜRKİYE’NİN YÜZDE 80’İNİ YÖNETEN CHP’Lİ BELEDİYELER ÖRNEĞİNİ GÖREREK BİZE OY VERECEĞİNE İNANIYORUM

Koyuncu, Şanlıurfa'da partisinin seçim sürecinin, kendisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesiyle başladığını belirtirken, mevcut yönetimin beceriksizliğinden ve alternatif olarak gösterilen insanların yine aynı sorumsuzluğun parçası olduğunu iddia etti. 

Halkın desteklerini beklediklerini belirten Koyuncu şunları söyledi:

“CHP Şanlıurfa’da süreç Mustafa Koyuncu’nun Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesiyle başladı. Halkımızın mevcut yönetimden beceriksizliğinden ve onlara alternatif olarak gösterilen insanların yine bu sorumsuzluğun parçası olduğundan dolayı ikinci bir yol olarak Türkiye’nin yüzde 80’ini yöneten CHP’li belediyeler örneğini görerek bize oy vereceğine inanıyorum. Desteklerini bekliyorum. “

KAZANMA İHTİMALİM MECVUT GÖRÜNEN 4 PARTİYLE EŞİT

Seçimlerdeki kazanma ihtimaline değinen Koyuncu, mevcut durumda 4 partiyle eşit bir şanslarının olduğunu belirterek, “Kazanma ihtimalim mecvut görünen 4 partiyle eşit. Kazanma ihtimalimi görüyorum. Her ne kadar ekonomik olarak devlet desteği almadan seçim kampyanyasını yürütüyorsak, seçim de kazanma şansımz, sandıktan çıkma şansımız 4 partiyle eşit.” dedi.

İsim vermeden Yeniden Refah’a yüklendi! CHP’nin Şanlıurfa Adayı Koyuncu: Sandıktan çıkma şansımız 4 partiyle eşit

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.