Haliliye'de Saadet Partisi'nden çözüm odaklı yaklaşım: "Bu ipi göğüsleyeceğiz!"

Saadet Partisi'nin Haliliye Belediye Başkan adayı Osman Yıldırım, Haliliye’de yapılaşma, ekonomik hayat, sağlık, ve sosyal yaşam gibi birçok alanda büyük problemlerin olduğunu belirtti. Saadet Partisi olarak Haliliye'deki sorunlara çözüm odaklı yaklaşımla seçimlerde başarılı olmayı hedeflediklerini belirten Yıldırım, “Bu 15 günlük süreci iyi değerlendirebilirsek Saadet Partisi bu ipi göğüsleyecek diye düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Haliliye'de Saadet Partisi'nden çözüm odaklı yaklaşım:   "Bu ipi göğüsleyeceğiz!"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Osman Yıldırım, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Bu kapsamda Gazete İpekyol ve Ajans Urfa'ya ziyaret gerçekleştiren Yıldırım, özel açıklamalarda bulundu.

YILDIRIM: HALİLİYE’DE ÇOK BÜYÜK PROBLEMLER VAR

Haliliye’de yapılaşma, ekonomik hayat, sağlık, ve sosyal yaşam gibi birçok alanda büyük problemlerin olduğunu belirten Yıldırım,  “Saha izlenimlerimizde, söylendiği gibi Haliliye’de bayağı sorun var. Yapılaşma, ekonomik hayat, sağlık, sosyal hayat yani yaşamı ilgilendiren tüm hususlarda büyük problemler var. Göçmen meselesi ile ilgili problemler var. Gözlemlerimiz bu noktada, şehrin sorunlarını tespit etmeye çalışıyoruz. Bunlarla ilgili düşenceler üretiyoruz. Halka inşallah ki, çözüm önerileri getireceğiz. “ dedi.

Yıldırım, şehri doğru planlayıp doğru işler yapmanın büyük problemleri önleyebileceğini de söyledi.

 “URFA ANKARA’DA OTURANLARIN ZİHNİYETLERİNİ AŞAN BÜYÜKLÜKTE BİR ŞEHİR…”

Şanlıurfa’nın derinliği olan bir şehir olduğunu ve kendi projelerini üretmesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım, mevcut durumda Ankara'ya fazla bağımlı kalındığını ifade etti.

Yerel yönetimlerin yerel meseleler üzerinde daha fazla odaklanması gerektiğini savunarak, dışarıdan getirilen projelere karşı çıktıklarını da sözlerine ekleyen Yıldıırm, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şehirle ilgili konuları ortaya koyup bunlar üzerinde çaba sarfetmek lazım. Özelikle Urfa dışında planlanan projelerin getirip şehre uygulanmasına karşı çıkmak gerekir. Ama mevcut tabloya baktığımızda yerel yöneticiler sürekli kendilerini cumhurbaşkanına veya Ankara’ya refere etmekteler. Oysa Urfa şehri çok derinliği olan bir şehirdir. Ankara’da oturanların zihniyetlerini aşan büyüklükte ve derinlikte bir şehirdir. Urfa’nın kendi projelerini üretmesi gerekir. Bu projeleri kendi insanıyla yapması gerekir. Ama yetersiz düşünceye sahip olan beceriksiz insanlar kendilerini başka yere refere edip Urfa’ya yakışmayan Urfa’ya uymayan, Urfa’nın geleneğine, inancına, düşüncesine, medeniyet birikimine uymayan projeleri getirip şehre boca etmektedirler. Bunu halka izah etmeye çalışıyoruz. Bu 15 günlük süreci iyi değerlendirebilirsek Saadet Partisi bu ipi göğüsleyecek diye düşünüyorum. “

“SAADET PARTİSİ BU İPİ GÖĞÜSLEYECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Osman Yıldırım, Saadet Partisi'nin Haliliye'deki sorunlara çözüm odaklı yaklaşımıyla önümüzdeki seçimlerde başarılı olmayı hedeflediklerini belirtti.

“Bu 15 günlük süreci iyi değerlendirebilirsek Saadet Partisi bu ipi göğüsleyecek diye düşünüyorum” diyen Yıldırım,“Kazanabilmemiz için biraz daha çaba sarfetmemiz gerekiyor. Bu 15 günlük süreci iyi değerlendirebilirsek Saadet Partisi bu ipi göğüsleyecek diye düşünüyorum.” dedi

 

OLUMSUZLUKLARI DİKKATE ALARAK KARAR VERİN

Haliliye halkına seslenen Yıldırım, daha önceki seçimlerde yapılan tercihlerin şehirde dengesizliklere neden olduğunu dile getirdi. Büyük rant alanlarının oluşturulduğu bölgelerin yanı sıra sahipsiz kırsal kesimlerin olduğunu belirten Yıldırım, halkın bu olumsuzlukları dikkate alarak karar vermesini istedi.

 

Haliliye'de Saadet Partisi'nden çözüm odaklı yaklaşım: "Bu ipi göğüsleyeceğiz!"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.