Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi aileler için yaptığı konutlar teslim edildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yapmış olduğu konutların anahtar teslimi töreni yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi aileler için yaptığı konutlar teslim edildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yapmış olduğu toplamda 18 dairenin yer aldığı projede, 1+1 ve 2+1 konutlar düzenlenen törenle hak sahiplerine verildi.

Konutların anahtar teslim törenine TBMM Başkan Vekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile çok sayıda davetli ve vatandaş katılıyor. 

“Allah aşkına 20 yıl burada olmayanın sözü olur mu”

“Sizin hizmetkârınız olmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Beyazgül şunları kaydetti: 

“Ben gittiğim evlerde şunu gördüm. Cumhurbaşkanımıza dua gördüm. Çoğu evlerde anneler çocuklarına Cumhurbaşkanımıza oy vermezseniz hakkımı helal etmem dediklerini gördüm. Ve biz de halkımızın yanındayız. Şunu yapıyorlar, biz buzdolapların çamaşır makinelerin eve gönderirken fotoğrafını çekiyorlar. Neyin fotoğrafını çekiyorsunuz Allah aşkına. Biz bunları halkımıza veriyoruz. İnsanlar bizim başımızın tacı. Sen kalkıp da elini uzatacağına yardımcı olacağına, diyorsun ki başkan buzdolabı, çamaşır makinesi veriyor. Başkan bunu beş yıldır veriyor. Yeni mi veriyor? Sen Urfa’da değilsin. 20 sene Urfa’da olmamışsın. Bugün gelmiş gözünü açmışsın. Sonra yandaşlarına de attın bunları sosyal medyaya başkan buzdolabı veriyor diye. Allah aşkına 20 yıl burada olmayanın sözü olur mu. Şimdi de başkan ev verdi diyecekler bu evler bir günde mi bitti. 2 yıldır yapıyoruz bu evleri. Biz kim ne derse desin devam edeceğiz hizmetlere. Bizim bu kadar İcraatımıza karşılık Onların da geriye dönüp bizim yerimiz Ankara demeleri gerekirdi. Ama siz onları Ankara’dan da öteye göndereceksiniz”.

 

 

Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahibi aileler için yaptığı konutlar teslim edildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.