Şanlıurfa'da muhtar adayı vaatleriyle kahkahaya boğdu: "Sene 2024, mahallede yol bile yok!"

Şanlıurfa’da mahalle mahalle dolaşarak destek isteyen muhtar adaylarının ilginç projeleri vaatleri ortaya çıkıyor. Bu vaatleri Gazeteci Yılmaz Özdil de paylaştı. Özdil, Şanlıurfa’da bir muhtar adayının vaatlerini sıralarken adeta kahkahalara boğuldu.

Şanlıurfa'da muhtar adayı vaatleriyle kahkahaya boğdu: "Sene 2024, mahallede yol bile yok!"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kaldı. Belediye başkan adayları gibi muhtar adayları da seçim kampanyalarına başladı. Türkiye'nin muhtelif mahallelerinde muhtar adayı olarak seçmenden oy isteyen adayların vaatleri ise daha şimdiden konuşulmaya başlandı. Konuşulmaya başlanan muhtar adaylarının olduğu illerden biri de Şanlıurfa. 

Gazeteci Yılmaz Özdil, Şanlıurfa’da aday olan bir muhtar adayının vaatlerini sıraladı. Muhtar adayının vaatleri Özdil’i adeta kahkahaya boğdu. 

 “Sene olmuş 2024 mahallede yol bile yok” Muhtar adayı diyor ki beni seçin hepsini halledeceğim diyor” diyen Özdil yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

“Şanlıurfa’da bir muhtar var, vaatleri sıralamış broşür yapmış semt pazarı, düğün salonu, yüzme havuzu, park, spor kulübü, itfaiye istasyonu, Polis karakolu, PTT, Belediye otobüs hattı, sağlık ocağı, banka ATM’si ve yol yaptırmayı vaat ediyor. Mahallede hiçbir şey yok abi. Sene olmuş 2024 mahallede yol bile yok. Muhtar adayı diyor ki beni seçin hepsini halledeceğim diyor”.

Şanlıurfa'da muhtar adayı vaatleriyle kahkahaya boğdu: "Sene 2024, mahallede yol bile yok!"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.