Esnafa ziyarette ilginç anlar... Sıra dışı tarzıyla dikkat çeken esnaftan yok artık dedirten talep!

Şanlıurfa Viranşehir'de seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve halkla buluşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci ile vatandaşlar arasında yaşanan diyalog sosyal medyada büyük ilgi gördü. İlginç şapkasıyla dikkat çeken bir seçmen "avrat yok, avrat bulamiyem" deyince ortalık karışıyor.

Esnafa ziyarette ilginç anlar...  Sıra dışı tarzıyla dikkat çeken esnaftan yok artık dedirten talep!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında ilçede esnafı ziyaret etti, halkla buluştu. Gerçekleşen bu ziyaretler esnasında vatandaşla Salih Ekinci arasında yaşanan diyalog sosyal medyada büyük ilgi gördü.

AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci'nin "Çocukluğumdan beri gezdiğim sokaklarınla, güler yüzlü ve samimi insanlarınla sevdamsın Viranşehir’im" notuyla yayınlanan videosunda karşılarında belediye başkan adayını gören seçmenlerden kimi şaşırdı, kimi sorununu dile getirdi kimi ise ilginç isteklerde bulundu. Salih Ekinci'nin ilginç şapkasıyla dikkatini çeken bir seçmen, "İş iyidir avrat yok, avrat bulamiyem" sözleri ile kısa süreli bir şok yaşayan Ekinci "ya star, nasıl bulamisen" diye karşılık verdi. 

Ekinci sözlerinin devamında "Yakışıklisen, dinçsen, buluruz sana bir tane, böyle başkanlık olur mu diyecem" ifadelerini kullandı. Ekinci ile esnaf arasında geçen bu diyalog karşısında çevredekiler şaşıp kaldı. Bir başka esnafla yapılan pazarlık ve yine başka bir seçmenle maaşlı zam alma sohbeti ile sosyal medyada gündemi bir süre meşgul eden videonun devamında Salih Ekinci seçmenle buluşmaya devam ederek ziyaretlerini sürdürdü.

Esnafa ziyarette ilginç anlar... Sıra dışı tarzıyla dikkat çeken esnaftan yok artık dedirten talep!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.