Bini İz aşireti Beyazgül'e destek verdi: “Bazılarının umutla beklediği tren istasyonundan vapur geçmez”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Emniyet Caddesi’nde açmış olduğu seçim irtibat bürosu her akşam dolup taşarken Şanlıurfa’nın önemli aşiretlerinden olan “Bini İz” aşiretine mensup kalabalık bir grup da seçim ofisine gelerek Başkan Beyazgül’e desteklerini ifade ettiler.

Bini İz aşireti Beyazgül'e destek verdi: “Bazılarının umutla beklediği tren istasyonundan vapur geçmez”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da eser ve hizmetlerin mimarı, her alanda değişim ve dönüşümü başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti, Cumhur İttifakı Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e 31 Mart yerel seçimleri öncesi destekler giderek artıyor. Şanlıurfa’nın birçok önemli aile ve aşiretleri Başkan Beyazgül’ün seçim ofisine giderek desteklerini sunuyor.

Her gece tıklım tıklım dolan Başkan Beyazgül’ün seçim ofisinin önüne meşalelerle gelen Bini İz aşiretine mensup vatandaşlar dün olduğu gibi bugün de istikrarın ve istikrarın adayının yani Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün her zaman yanındayız mesajı verdiler.

Kalabalık grup içeriye sığmayınca Başkan Beyazgül de Bini İz aşiretine mensup vatandaşlarla seçim ofisi önünde kucaklaştı. Aşiret üyelerine teşekkür eden Başkan Beyazgül 31 Mart’ta sandıkları patlatacaklarını söyledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL: EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ŞANLIURFA’YI ŞAHLANDIRACAĞIZ

Başkan Beyazgül, “ Asil ve gönül insanları Bini İz aşireti, hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Gönüller dolusu sevgiyle geldiniz. Gönüller dolusu sevgimizi sunuyoruz sizlere… Bugüne kadar beraber yürüdük, beraber ıslandık beraber ıslanmaya da devam edeceğiz. Bini İz aşiretiyle el ele vererek Şanlıurfa’yı daha güzel hedeflere ulaştıracağız. Bugün buraya gelişiniz bizim için çok kıymetlidir. Asaletinizle geldiniz, sevginizle geldiniz, muhabbetinizle geldiniz, kardeşliğinizle geldiniz ve dostluğunuzla geldiniz yüreğimizi fethettiniz.” Diye konuştu.

“HER ZAMAN BEYAZGÜL’ÜN YANINDAYIZ”

Bini İz Aşireti ise her zaman iktidar ve istikrarın yanında yer aldıklarını, Zeynel Abidin Beyazgül’ü desteklediklerini belirterek “Bazılarının Umutla beklediği Tren İstasyonundan Vapur Geçmez” diyerek Başkan Beyazgül’ün Şanlıurfa’nın geleceği olduğunu ifade etti. Aşiret üyeleri Başkan Beyazgül için sık sık dik dur eğilme Bini İz seninle sloganları atarken 31 Mart’ta aşiret üyeleri olarak Zeynel Başkan’ın yanındayız sözlerini ilettiler.

Bini İz aşireti Beyazgül'e destek verdi: “Bazılarının umutla beklediği tren istasyonundan vapur geçmez”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.