Şanlıurfa’ya gelen Erbakan’a kalabalık karşılama

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimler kapsamında bugün yapacağı miting için dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya geldi. Erbakan, havalimanından kent merkezine geldikten sonra Abide Kavşağı’nda kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Şanlıurfa’ya gelen Erbakan’a kalabalık karşılama

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalmışken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bugün yapacağı miting için dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya geldi. 

Erbakan’ı GAP Havalimanı’nda Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu karşıladı.

KALABALIK KARŞILAMA 

Havalimanından kent merkezine gelen Fatih Erbakan’ı kalabalık bir grup karşıladı. Abide Kavşağı’nda toplanan grup meşale ve sloganlarla adeta miting gibi karşılama yaptı. 

Kasım Gülpınar sosyal medya hesabından o görüntüleri paylaşarak, “Genel Başkanımız Fatih Erbakan, Şanlı Şehrimiz ŞANLIURFA’ya Hoş Geldiniz.” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’ya gelen Erbakan’a kalabalık karşılama

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.