Vali Şıldak sınırda Mehmetçikle iftar yaptı

İlçe ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Şıldak, gün boyunca Akçakale'deki ziyaretlerinin ardından Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamının oluştuğu Tel Abyad'da görev yapan güvenlik güçleri ile iftarda buluştu.

Vali Şıldak sınırda Mehmetçikle iftar yaptı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Hasan Şıldak, bugün Akçakale ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak İstasyon Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, hayırlı işler dileklerinde bulunarak güzergahı üzerinde vatandaşlarla sohbet etti. Akçakalelilerin Ramazan ayını tebrik eden Vali Şıldak daha sonra Harran-Akçakale Güvenlik Toplantısı'na başkanlık etti. 

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Akçakale Kaymakamı Onur Şan, Harran Kaymakamı İbrahim Gültekin ve birim yetkililerinin katıldığı toplantının ardından bir değerlendirme yapan Vali Şıldak, "Bütün ilçelerimizde daha önceden düzenlediğimiz güvenlik toplantılarımızda detayları tekrar tekrar gözden geçiriyor ve ilgili birimlerin koordinasyonlarını denetliyoruz. 

Son bir hafta içerisinde diğer ilçelerimizde de aynı çalışmaları yapıyoruz. Seçim güvenliğinin sağlanması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için bütün kolluk kuvvetlerimiz görev başında. Şanlıurfa'mıza huzur ortamında bir seçim yakışır, bunun sağlanması için de hassasiyet gösteriyoruz" dedi. 

TEL ABYAD'DA İFTAR

Vali Şıldak, Akçakale programının ardından Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamının oluştuğu Tel Abyad'da görev yapan güvenlik güçleri ile iftarda bir araya geldi. Vali Şıldak, "Tel Abyad'daki huzur; devletimizin gücünün ve adil yönetim anlayışının en güzel örneğidir. Emniyet mensupları olarak sizler burada, jandarma teşkilatımız da Resulayn'da huzurumuz için fedakarca görev yapıyorsunuz. Bu huzurun temini için görev yapan bütün güvenlik güçlerimizle gurur duyuyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

İftarın ardından güvenlik güçleri ile sohbet eden ve ailelerine selamlar ileten Vali Şıldak, ilerleyen saatlerde şehir merkezine döndü.

Vali Şıldak sınırda Mehmetçikle iftar yaptı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.