Hulusi Akar tarihi hanlar bölgesinde esnafı ziyaret etti

Bir dizi programlara katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Eski Milli Savunma Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte aşağı çarşı diye bilinen tarihi hanlar bölgesindeki esnafları ziyaret ederek esnafa hazırlı kazançlar dilediler.

Hulusi Akar tarihi hanlar bölgesinde esnafı ziyaret etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Eski Milli Savunma Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar Valilik ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekili Abdurrahim Dusak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve AK Parti MKYK üyesi Mehmet Ali Kurt da eşlik ettiler.

Tarihi hanları tek tek dolaşan Akar ve Beyazgül, esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinledi. Esnaflarla tek tek tokalaşarak hayırlı ramazanlar dileklerini ileten Başkan Beyazgül ve Akar’a esnaf ve vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. Milli Savunma Eski Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar’ın bir esnafla sohbeti gülümsetirken esnaf tarafından Akar’a Puşi hediye edildi.

Bol bol hatıra fotoğrafının da çekildiği ziyarette Gümrük Hanı’nın müdavimlerinden bir esnafın Bakan Akar’a arşivinde tuttuğu fotoğrafları göstererek kalpten kalbe giden bir yol vardır diyerek Akar’a sarıldı. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar da esnafa teşekkür ederek şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum dedi.

Gezi sırasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e bazı vatandaşlar fakir fukaranın babasısın biz senden razıyız diyerek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Başkan Beyazgül ziyaretleri sırasında Haşimiye Meydanına kazandırılacak proje hakkında da Milli Savunma Eski Bakanı Akar’a  bilgi verdi.

 

Hulusi Akar tarihi hanlar bölgesinde esnafı ziyaret etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.