Beyazgül spot pazarı esnafının desteğini istedi

31 Mart’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını ve temaslarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, spot pazarı esnafının desteğini istedi.

Beyazgül spot pazarı esnafının desteğini istedi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekili Abdurrahim Dusak, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve Beyaz Eşyacılar Odası Başkanı İbrahim Karakaş ile spot pazarı esnafını ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar ve hayırlı kazançlar diledi.

Esnafı dolaşan ve talep ve önerilerini dinleyen Beyazgül, gelen taleplerin anında çözülmesi için ilgili daire başkanına talimat verdi. Esnafın ramazan ayını da tebrik eden Beyazgül, yaklaşan yerel seçimler öncesi bölge esnaflarının desteklerini beklediklerini söyledi.

Spot pazarı esnafı da Beyazgül’e desteklerini iletti. 

Beyazgül de destekleri için spot pazarı esnafına teşekkür ederek, “31 Mart’ta alacağımız güzel bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Şanlıurfa’nın Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı olmaya hazır olduğunun mesajını güçlü bir şekilde verelim inşallah” dedi.

Beyazgül spot pazarı esnafının desteğini istedi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.