Daha neler göreceğiz! Hz. Meryem olduğunu iddia etti, mürit topladı

Sosyal medyada akıl almaz bir video yayınlandı! Son zamanlarda sosyal medyada dikkat çeken bir iddiaya göre, bir kadın kendisini "Hz. Meryem" olarak tanıtarak şeyhlik iddiasında bulundu. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerdeki kadının, çeşitli platformlarda şeyhlik unvanını taşıdığını ilan ederek mürit toplamaya ve toplantılar düzenlemeye başladığı iddia edildi.

Daha neler göreceğiz!  Hz. Meryem olduğunu iddia etti, mürit topladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada yer alan bir paylaşımda, Hz. Meryem olduğunu iddia eden kadına ait görüntüler paylaşıldı. Paylaşılan videoda beyaz kıyafetiyle kalabalık içinde yürüyen kadının, bir topluluğu arkasına alarak gezerken ve ardından dua ederken görülüyor. Kadının, Hz. Meryem olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan ettiği, sosyal medyadan mürit toplama toplantıları gerçekleştirmeye başladığı iddia edildi. Dikkat çeken bir diğer detay ise şeyhliğini ilan eden kadını takip eden kalabalık bir topluluğun olması oldu. 

Sosyal medyada kısa sürede yayılan bu iddia, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Yayınlanan videoya "Neyse değişiklik olmuş hep Mesihler geziyordu", "İnsanlar niye peşinden gidiyor" gibi birçok yorum yapıldı. Konuyla ilgili detaylar, kadının kim olduğu ve olası açıklamaları ise merak konusu oldu.

 

Daha neler göreceğiz! Hz. Meryem olduğunu iddia etti, mürit topladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.