Ekinci: Eyyübiye'yi yeniden refah dolu bir ilçe yapmak için çok çalışacağım

Yeniden Refah Partisi’nin Eyyübiye’de Mihraplı kırsalında düzenlediği toplantı vatandaşların yoğun katılımı ve coşkusu ile mitinge döndü.

Ekinci: Eyyübiye'yi yeniden refah dolu bir ilçe yapmak için çok çalışacağım

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye'nin Mihraplı kırsal mahallesinde Bin-i Esed aşiretine mensup Eyyübiye Meclis Üyesi Adayı Aziz Aslan’ın Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci adına organize ettiği Yeniden Refah Partisi mahalle toplantısı büyük ilgi gördü. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, meclis üyesi adayları ve bölgeden katılım sağlayan kanaat önderleriyle düzenlenen mahalle toplantısı mitinge dönüştü.

Mahalle toplantısına katılan yüzlerce Eyyübiyeli, Yeniden Refah Partisi'nin projelerini dinledi ve Mehmet Ekinci'ye destek verdi.

Mitinge dönüşen toplantıda konuşan Ekinci, Eyyübiye'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı. Yeniden Refah Partisi'nin Eyyübiye için hazırladığı projeleri sundu. Katılım sağlayan yüzlerce kişiye seslenen Ekinci, “31 Mart’ta inşallah sizlerin desteğiyle kazanacağız” dedi.

Toplantının sonunda Eyyübiyeliler, Mehmet Ekinci'ye tezahüratlarda bulundu ve sloganlar attı. 

Mehmet Ekinci, Eyyübiyelilerden aldığı destek için teşekkür etti. Eyyübiye'yi yeniden refah dolu bir ilçe yapmak için çok çalışacağını söyledi.

Ekinci: Eyyübiye'yi yeniden refah dolu bir ilçe yapmak için çok çalışacağım

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.