Gülpınar’dan Halfeti açıklaması: Bugün olacaklar az çok belliydi

Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, İbrahim Tatlıses İlkokulu'na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gülpınar, Halfeti'de yaşanan seçim gerginliğe dikkat çekti. Gülpınar,”Başından beri Halfeti diye diye duvara konuşur gibi konuştuk. Bugün olacaklar az çok belliydi.” dedi.

Gülpınar’dan Halfeti açıklaması: Bugün olacaklar az çok belliydi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da sabah saat 07.00’da başlaşan oy verme işlemleri sürerken, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, İbrahim Tatlıses İlkokuluna ziyarette bulundu.


Gülpınar, ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gülpınar, seçim gününe geldiklerini belirterek, halkın kararını vereceği bu önemli gün öncesinde sandık görevlilerini ziyaret ederek motivasyonlarını artırmak istediklerini ifade etti. Şu ana kadar güzel bir seçim ortamı olduğunu belirten Gülpınar, bu atmosferin sonuna kadar devam etmesini umduğunu dile getirdi.

“MAALESEF SÖZLERİMİZ DİKKATE ALINMADI”

Seçim sürecinde Halfeti'nin önemine değinen Gülpınar, "Başından beri Halfeti diye diye duvara konuşur gibi konuştuk. Bugün olacaklar az çok belliydi. Maalesef sözlerimiz dikkate alınmadı" dedi. Gülpınar, Halfeti'de yaşanan tatsız olayların ardından yetkililerden sağduyulu bir tutum sergilemelerini ve sorunun düzgün bir şekilde çözülmesini temenni etti.

Son olarak, seçime katılan ve demokratik haklarını kullanan hemşehrilerine teşekkür eden Gülpınar, "Urfa için en hayırlısı neyse, o olsun" diyerek seçim sonuçlarını beklediklerini belirtti.

NE OLMUŞTU?

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Hilali ve Özmüş köylerinde, Yeniden Refah Partisi AK Parti ve DEM Parti arasında gerginlik yaşandı.

 

Gülpınar’dan Halfeti açıklaması: Bugün olacaklar az çok belliydi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.