Şanlıurfa’da 13 kişilik kadroya 55 bin başvuru yapılmıştı! Sağlık Bakanlığının kurası çekildi

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin işçi alımı kapsamında, 41 il için düzenlenen kura çekimi heyecanı bugün noter huzurunda gerçekleşti. Ancak bu sürecin en dikkat çekici noktalarından biri, Şanlıurfa'da açılan 13 kişilik temizlik görevlisi kadrosuna gelen rekor başvuru sayısı…

Şanlıurfa’da 13 kişilik kadroya 55 bin başvuru yapılmıştı! Sağlık Bakanlığının kurası çekildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa için ayrılan 13 kişilik temizlik görevlisi kadrosuna tam 55 bin başvuru yapıldı. Bu büyük ilgi, Şanlıurfa'nın kura çekimi için bekleyişi daha da heyecanlı hale getirdi. Kura çekimi, noter huzurunda yapılacak ve adaylar arasından şanslı 13 kişi belirlendi.

Sağlık Bakanlığı'nın İŞKUR üzerinden gerçekleştirdiği 8 bin işçi alımında Şanlıurfa'da da 13 kişilik temizlik görevlisi kadrosu ayrılmıştı. Ancak beklenmedik şekilde, Şanlıurfa'daki bu kadro için başvurular, tahminlerin ötesine geçti. 13 kişilik kadro için 54 bin 633 kişi başvuruda bulundu.

Kura çekiminin bugün gerçekleştiği Şanlıurfa'nın yanı sıra, Türkiye genelinde 41 ilde daha benzer kura çekimleri yapıldı. 

KURASI ÇEKİLECEK İLLER

Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 41 il için kura çekimi bugün yapıldı. İşte o iller:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.

BAKANLIK PERSONEL ALIMI KONTENJANLARI

3 bin 550 Temizlik Görevlisi alımı, 3 bin 250 Güvenlik Görevlisi alımı, 600 Klinik Destek Elemanı alımı, 144 Elektrikçi alımı, 143 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı alımı, 127 Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı alımı, 84 Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı alımı, 64 İnşaat Boyacısı/Boyacı alımı, 32 Marangoz alımı, 2 Oto Bakım Onarımcısı Otomotiv Mekanikcisi alımı, 2 Oto Elektrikçisi alımı, 2 Otomotiv Kaportacısı alımı için 41 şehirde kura çekimi yapıldı.

 

Şanlıurfa’da 13 kişilik kadroya 55 bin başvuru yapılmıştı! Sağlık Bakanlığının kurası çekildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.