Tarihi maç için geri sayım başladı! Şanlıurfa’da heyecan artıyor

7 Nisan'da Şanlıurfa, futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bir ana ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Kupa maçı için karşı karşıya gelecek. Şehir, bu büyük mücadele öncesi heyecanla dolup taşıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları, bu tarihi maç için Şanlıurfa'ya akın etmeye hazırlanırken, kente gelen Galatasaray Store tırı da şehirde büyük ilgi gördü.

Tarihi maç için geri sayım başladı! Şanlıurfa’da heyecan artıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

7 Nisan’da Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'da hazırlıklar da sona yaklaşıldı. Futbolseverler bu tarihi maça tanıklık etmek için sabırsızlanıyor.

Süper Kupa'ya U19 takımıyla çıkacağını açıklayan Fenerbahçe'nin kararına göre hareket etmeyecek olan Galatasaray takımı, tam kadro Şanlıurfa'ya gelecek.

Maça günler kala kente gelen Galatasaray Store tırı da bu heyecanı körükledi.

100. YIL FORMALARI BAŞI ÇEKİYOR

Haliliye’de Nevali Otel arkasına konuşlanan Galatasaray Store tırında en büyük ilgiyi 100. yıl formaları gördü.

 Yeni sezon ürünlerinin de yer aldığı tırda bebek gurubundan bay ve bayan yetişkin gurubuna kadar tüm ürünler mevcut. Aksesuarların da satışa sunulduğu tırda en çok satın alınan ürünler ise Galatasaray formaları ve yazlık ürünler oldu.

 

2 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Tırın satış sorumluları, Şanlıurfalıların Galatasaray Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerine büyük ilgi gösterdiğini ve en çok satın alınan ürünün Galatasaray formaları ve yazlık ürünleri olduğunu söyledi. 

Galatasaray’ın 100. yıl forması 3 bin liradan satılırken sezon formaları ise 2 bin TL’den başlıyor.

GALATASARAY STORE TIRI NE KADAR KALACAK?

Galatasaray Store tırı 7 Nisan'a kadar Şanlıurfa'da kalacak. Taraftarlar bu süre zarfında tırı ziyaret ederek lisanslı Galatasaray ürünlerini satın alabilecek. Bu heyecan verici maç öncesi, Şanlıurfa sokakları ve tribünleri, futbol tutkunlarının coşkulu tezahüratlarıyla dolacak. Büyük rekabetin yaşanacağı bu mücadele, futbolseverler için unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak.

Tarihi maç için geri sayım başladı! Şanlıurfa’da heyecan artıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.