Şanlıurfa’daki belediye işçiye yüzde 200 zam yapmış! Gelir gidere yetmiyor

Ceylanpınar Belediyenin eş başkanları Uğur Kahraman ve Rahşan Yazar, belediyenin gelir gider tablosunu açıkladı. Şubat ayında tüm çalışanlara yüzde 200 zam yapıldığı ortaya çıkan belediyede çalışanların toplam giderlerinin 19 milyon 478 bin 942 TL olduğunu belirten Kahraman, İller Bankasından gelen gelirin ise 17 milyon 613 bin 33 TL olduğunu açıkladı. Eş başkanlar belediyenin gelirinin giderine yetmediğini söyledi.

Şanlıurfa’daki belediye işçiye yüzde 200 zam yapmış! Gelir gidere yetmiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göreve başlayan Ceylanpınar Belediye eş başkanları Uğur Kahraman ve Rahşan Yazar, ilçe belediyesinin gelir gider tablosunu vatandaşlarla paylaştı. 

Belediye bünyesinde çalışan memur, sözleşmeli ve diğer personellerin toplam giderlerinin 19 milyon 478 bin 942 TL olduğunu belirten eş başkanlardan Uğur Kahraman, İller Bankasından gelen gelirin ise 17 milyon 613 bin 33 TL olduğunu açıkladı. Belediyenin geliri, giderlere yetmemekte olduğunun altını çizen Kahraman, belediyenin hiçbir şekilde farklı bir gelir kaynağı da söz konusu olmadığını vurguladı.

 

AÇIK 1 MİLYON 865 BİN TL 

Uğur Kahraman, şunları söyledi:

“Şu anda belediyenin geliri giderlere yetmemekte ve belediyemizin de hiçbir şekilde farklı bir gelir kaynağı da söz konusu değil. Önümüzdeki süreçte tabii ki bu durumu düzeltmek için çalışmalarımız olacak, herhangi bir öz gelirimizde olmadığından şu aşamada hizmete sorun ve sıkıntı yaşamaktayız. Bunları düzeltmek için hep birlikte eş başkanlarımızla diğer bütün arkadaşlarımızla birlikte üzerinde duracağız teşekkür ediyoruz.”

 

YAZAR: BÜTÜN İŞÇİLERE YÜZDE 200 ZAM YAPILMIŞ

Ceylanpınar Belediyesi eş başkanlarından Rahşan Yazar da şehre hizmet etmek için işçi giderleri sonrası ellerinde bir şey kalmadığını belirterek, “Çünkü Ceylanpınar Belediyesinin kendi öz kaynağı da yok” dedi. 

Şubat ayından itibaren bütün çalışanlara yüzde 200 oranında zam yapıldığını belirten Yazar, “Bu tabii ki belediyenin çalışma alanını tamamıyla imkânsız hale getiriyor. Bu nedenle biz bu konuda belli çalışmalar yapacağız ki belediyeye acil olan şehre acil olan ihtiyaçları karşılayabilelim ve bu ihtiyaçlar için gerekli olan işlemleri yapabilmek için çalışmalarımıza şimdiden başladık” diye konuştu. 

Muhabir: Mine KÖSELER

 

Şanlıurfa’daki belediye işçiye yüzde 200 zam yapmış! Gelir gidere yetmiyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.