Şanlıurfa’daki gergin Süper Kupa finalinde sahaya atlamıştı O kovalamacanın tribün görüntüleri ortaya çıktı!

7 Nisan'da Şanlıurfa'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa finali, sahadaki gerginlik kadar saha dışındaki ilginç bir olayla da hafızalara kazındı. Galatasaraylı futbolcular sevinç kutlamaları sırasında sahaya giren genç bir taraftar, Galatasaraylı futbolcularla sevincine ortak olmak istedi. Güvenlik görevlilerinin peşine düştüğü genç taraftar, sahada adeta bir kovalamaca oyunu oynadı. Güvenlikten bir süre kaçmayı başaran taraftar, kısa sürede yakalandı. Sahaya atlayan gencin tribün görüntüleri ortaya çıktı.

Şanlıurfa’daki gergin Süper Kupa finalinde sahaya atlamıştı O kovalamacanın tribün görüntüleri ortaya çıktı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali, sahadaki gerginlikle olduğu kadar sahaya giren bir taraftarın yaşadığı macerayla da gündeme geldi.

Maçın ilk dakikasında Galatasaray'ın golü sonrası Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi tüm dikkatleri üzerine çekerken, bu kargaşa sırasında sahaya giren genç bir taraftar, Galatasaraylı futbolcuların sevincine ortak olmak istedi.

TRİBÜN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sahaya atlayan gencin tribün görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde güvenlik görevlilerinden adeta bir "kovalamaca" oyunu oynayan genç taraftarın, atikliği ve hızı dikkatleri çekti. Kısa sürede yakalanan gencin imdadına ise Galatasaraylı futbolcular yetişti.

Centilmence bir davranış sergileyen Galatasaraylı futbolcular, genci yanlarına çağırarak formasını imzaladı. Yaşanan bu olay, gerginlikle başlayan finalin unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazındı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Genç taraftarın sahaya girme sebebi ve Galatasaraylı futbolcuların bu centilmen davranışı, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok kişi, Galatasaraylı futbolcuların davranışını takdir ederken, genç taraftarı da eleştiri yağmuruna tuttu.

Süper Kupa finali, sahadaki gerginlik ve saha dışındaki ilginç olaylarla Türk futbolunun unutulmaz maçları arasına girmeyi başardı.

 

 

Şanlıurfa’daki gergin Süper Kupa finalinde sahaya atlamıştı O kovalamacanın tribün görüntüleri ortaya çıktı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.