Başkan Gülpınar tarih verip detaylarını açıkladı! Yeni yapılanma nasıl olacak? Hangi daire başkanları değişecek?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, belediye bünyesinde yeni bir yapılanma sürecine girildiğini duyurdu. Yapılanmanın detaylarını fide dağıtım töreninde yaptığı konuşmada açıklayan Gülpınar, bazı dairelerde değişikliklerin olacağını kaydetti. İşte detaylar…

Başkan Gülpınar tarih verip detaylarını açıkladı!  Yeni yapılanma nasıl olacak? Hangi daire başkanları değişecek?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Fide Bizden Üretim Sizden projesi çerçevesinde gerçekleştirilen fide dağıtım töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Gülpınar, törende yaptığı konuşmada, belediye bünyesinde yeni bir yapılanmaya gideceklerini duyurdu.

Yapılanmanın detaylarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Gülpınar, bazı dairelerde değişikliklerin olacağını belirtti.

“KİŞİYE ÖZEL DAİRE VEYA MAKAM DEĞİL, MAKAMA ÖZGÜ KİŞİLER”

 Gülpınar, yapılanmanın daha efektif, kullanılabilir ve proaktif bir belediye yönetimi için gerekli olduğunu vurgulayarak "Belediye bünyesinde yeni bir yapılanma işine de gideceğiz. Onu da buradan duyurma gereğini duyuyorum. Daha efektif daha kullanılabilir daha proaktif bir belediye yapılanması için şu anda kolları sıvamış durumdayız. Bazı dairelerde bazı değişiklikler olacak. Kişiye özel daire veya makam değil de makama özgü kişiler ve liyakatlı arkadaşlar üzerinden bir yapılanma anlayışı güdüyoruz.” 

NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

“Bununla ilgili önümüzdeki günlerde ilk meclis toplantımızda belediyenin yeniden yapılanmış halini getireceğiz” diyen Gülpınar, “Çünkü gerçekten ihtiyaç var. Bizim için burada en önemlisi kaynakları israfı önlemek. Bu kaynakları daha verimli bir şekilde halkın menfaatine kullanabilmek. En baştan beri taahhüdümüz buydu zaten."

Yapılacak olan değişikliklerle ilgili detayların ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

 

 

Başkan Gülpınar tarih verip detaylarını açıkladı! Yeni yapılanma nasıl olacak? Hangi daire başkanları değişecek?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.