Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlenirken, sporculara ödüllerini Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi takdim etti.
ÇİFTÇİ: SPOR BİR YAŞAMDIR, BİR KÜLTÜRDÜR
Ödül töreninde konuşan Başkan Çiftçi, sporun gençler üzerindeki önemine vurgu yaparak, “Katılım gösteren 240 sporcu var. Hem onlara, hocalarına, bağlı bulundukları kurumlara, anne ve babalarına teşekkür ediyorum. Yapılan yarışlar neticesinde de ödül alacak 42 sporcu var. Onları da ayrıca tebrik ediyorum. Spor bir yaşamdır gençler, spor bir kültürdür. İsterseniz, arzu duyarsanız yöneticilerimiz de ilgi duyacaktır. Karaköprü bir spor şehridir, bir spor kimliği vardır. Her branş önemlidir. Biz her branşa katkı olarak bakıyoruz. Bugün de tekvando branşına bu turnuvayla katkı sunmaya çalıştık.” dedi.
“GENÇLERIN ŞANLIURFA’YI ULUSLARARASI TURNUVALARDA TEMSİL EDECEĞİNE İNANİYORUM”
Başkan Çiftçi ayrıca organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek genç sporcuların gelecekte Şanlıurfa’yı ulusal ve uluslararası turnuvalarda temsil edeceklerine inandığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“Emeği geçen spor işleri müdürlüğümüze, çalışan uzmanlarımıza, görev alan hakemlerimize ve temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Tüm gençlerimizi gözlerinden öpüyorum. İnşallah Şanlıurfa’mızı farklı turnuvalarda ulusal ve uluslararası turnuvalarda temsil edecekler.”
0 Yorum