Şanlıurfa’da suç dosyası kabarık firari yakayı ele verdi!

Şanlıurfa’da suç dosyası kabarık firari yakayı ele verdi!

Şanlıurfa’da 17 farklı mahkemece aranan ve dolandırıcılık ile hırsızlık suçlarından toplam 41 yıl 1 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

Şanlıurfa’da suç dosyası kabarık firari yakayı ele verdi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Şanlıurfa’da aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, hakkında çok sayıda suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişiyi yakaladı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanması ve adalete teslim edilmesine yönelik çalışma gerçekleştirildi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında, 17 farklı mahkemece aranan ve dolandırıcılık ile hırsızlık suçlarından toplam 41 yıl 1 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli tespit edildi.

MAHKEMECE TUTUKLANDI

Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güvenliğin sağlanması, aranan şahısların yakalanması ve kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Şanlıurfa’da suç dosyası kabarık firari yakayı ele verdi!
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.