Urfalı yönetmen başarıdan başarıya koşuyor

Şanlıurfalı yönetmen Sedat Benek’in "Göbeklitepe Sakinleri" adlı belgeseli, İtalya’da düzenlenen 13. Uluslararası Arkeoloji ve Sinema İletişim Festivali’nde finalist oldu.

Urfalı yönetmen başarıdan başarıya koşuyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfalı yönetmen başarıdan başarıya koşuyor.

Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat Benek’in yönetmenliğini yaptığı "Göbeklitepe Sakinleri", İtalya’nın Sicilya adasında düzenlenen 13. Uluslararası Arkeoloji ve Sinema İletişim Festivali’nde finalist oldu.

Sözlü tarih temelinde çekilen 68 dakikalık Göbeklitepe Sakinleri belgeseli daha önceleri de 39. İstanbul Uluslararası Film Festivali, Finalist, 2020, 8. Antakya Uluslararası Altın Defne Film Festivali, Finalist, 2020, 8. Kayseri Uluslararası Altın Çınar Film Festivali, Seçki Film, 2021,  Paradise Film Festviali (Macaristan), Seçki Film, 2022 gibi ödülleri almıştı.

Şanlıurfalı yönetmen Sedat Benek, filmde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Filme emeği geçen kurum ve ekibime ve özellikle evlenme arefesinde olan Yunus Emre Çiçek’e buradan sonsuz şükranlarımı sunar ve mutlulukları düğün arefesindeki mutlulukları gibi olsun” paylaşımında bulundu. 

Urfalı yönetmen başarıdan başarıya koşuyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.