Yetkililere çağrı Akçakale'de cilt hastalıkları için çile sürüyor

Akçakale Devlet Hastanesinde cildiye doktoru yokluğu vatandaşı mağdur ediyor.

Yetkililere çağrı  Akçakale'de cilt hastalıkları için çile sürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Devlet Hastanesi'nde bulunan Cildiye Polikliniği, doktor ataması yapılmadığı için hizmet veremiyor.

İlçe nüfusunun Suriyeli vatandaşlarla birlikte 250 bini geçtiğini belirten vatandaşlar, cilt hastalıklarından muzdarip olduklarında başka hastanelere gitmek zorunda kaldıklarını ve bu durumun maddi durumu olmayan vatandaşlar için büyük bir sorun olduğunu ifade etti.

Akçakale'de yaşayan 40 yaşındaki Ahmet K., cilt kanseri şüphesiyle hastaneye başvurduğunu ancak cildiye doktoru olmadığı için başka bir hastaneye gönderildiğini kaydetti.

 Ahmet K., "Cilt kanseri şüphesi olan bir hastayı başka bir hastaneye göndermek kabul edilemez. Bu durum hastaların sağlığı için büyük bir risk oluşturuyor" ifadelerini kullandı.

55 yaşındaki Ayşe Ö. ise, "Cilt hastalığım nedeniyle sürekli tedavi görmem gerekiyor. Ancak doktor olmadığı için başka bir hastaneye gitmek zorunda kalıyorum. Bu da hem maddi hem de manevi olarak beni zorluyor" dedi.

Akçakale'deki vatandaşlar, Şanlıurfa'daki yetkililere seslenerek, ilçede bir an önce cildiye doktoru ataması yapılmasını talep etti.

Yetkililere çağrı Akçakale'de cilt hastalıkları için çile sürüyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.