Şanlıurfa Barosu'ndan toplu oy kullanımı ihbarı: “Gözlemci avukatlar engelleniyor”

Şanlıurfa Barosu, Halfeti, Akçakale ve Ceylanpınar başta olmak üzere il genelinde toplu oy kullanımıyla ilgili ihbarlar aldığını açıkladı. Baro tarafından yapılan açıklamada, oy verme işleminin başlamasıyla birlikte gelen ihbarların hassasiyetle değerlendirildiği ve raporlaştırıldığı belirtildi.

Şanlıurfa Barosu'ndan toplu oy kullanımı ihbarı: “Gözlemci avukatlar engelleniyor”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Barosu, Halfeti, Akçakale ve Ceylanpınar başta olmak üzere il genelinde toplu oy kullanımıyla ilgili ihbarlar aldığını açıkladı

Şanlıurfa Barosu Seçim Güvenliği Merkezi'nin, adil bir seçim yaşanması için çalışmalarını sürdürdüğü kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 “Halfeti, Akçakale ve Ceylanpınar başta olmak üzere il genelinde toplu oy kullanımına ilişkin ihbarlar alınmaktadır. Oy verme işleminin başlamasıyla birlikte gelen ihbarlar hassasiyetle değerlendirilmekte ve raporlaştırılmaktadır. Şanlıurfa Barosu Seçim Güvenliği Merkezi Olarak adil bir seçim yaşanması için çalışmalarımız devam etmektedir. gözlemci avukatlarımızın çalışmaları engellenmektedir.  gerekli suç duyuruları ve şikayetler tarafımızca yapılacaktır”.

Şanlıurfa Barosu'ndan toplu oy kullanımı ihbarı: “Gözlemci avukatlar engelleniyor”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.