Otomobil alacaklar bu fırsat kaçmaz: 28 gün sürecek! Faizsiz kredi ve vade…

Citroën, mayıs ayında otomobil almak isteyenler için cazip fırsatlar sunuyor. Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler, Citroën'ın avantajlı kampanyalarından yararlanabilir. Yüzde 100 elektrikli versiyonlar e-C4 X ve e-C4, 300 bin liraya varan kredi için 12 ay ve yüzde 0 faiz avantajıyla satın alınabiliyor. İşte detaylar..

Otomobil alacaklar bu fırsat kaçmaz: 28 gün sürecek!  Faizsiz kredi ve vade…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev otomobil markaları araç almak isteyenler için harekete geçti. Citroën otomobilleri, mayıs ayındaki avantajlı kampanyalarla, yeni bir binek, elektrikli otomobil veya hafif ticari araç satın almak isteyen sürücüleri bekliyor. Üstelik faizsiz kredi imkanı da sunuluyor. Fırsatlar sadece 28 gün sürecek.

Citroën'ın C4 X modeli, kompakt sınıfta sedan ve SUV özelliklerini bir arada sunuyor. Bu model için 250 bin lira için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi fırsatı sunuluyor. Aynı şekilde, Citroën C4 modeli de 250 bin lira için benzer bir kredi imkanıyla sahiplerini bekliyor. C5 Aircross SUV modeli ise 300 bin liraya kadar kredi için 12 ay ve yüzde 1,99 faiz oranıyla sunuluyor.

Citroën, C3 Aircross ve C3 gibi modellerinde de cazip fırsatlar sunuyor. Örneğin, C3 Aircross modelini 250 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizle satın alabilirsiniz. Ayrıca, C3 modeli için de benzer bir kredi seçeneği sunuluyor. Hafif ticari araç arayışında olanlar için ise Jumpy Spacetourer modeli, 300 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkanıyla sunuluyor.

Citroën, e-C4 ve e-C4 X modelleriyle elektrikli araç segmentinde dikkat çekiyor. Bu modeller, hem menzil hem de maliyet odaklı bir yaklaşım sunuyorlar. Dolayısıyla, Citroën'ın mayıs ayındaki kampanyaları otomobil almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

 

 

Otomobil alacaklar bu fırsat kaçmaz: 28 gün sürecek! Faizsiz kredi ve vade…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.