reklam alanı

Vekiller müjde verdi, bilgi yok! Şanlıurfa'da atamalar nereye yapıldı?

Şanlıurfa milletvekilleri 76 hekim kadrosu müjdesi verdi ancak aslan payını alan vekil hariç, ilçelerle ilgili atama bilgisini paylaşan olmadı.

Vekiller müjde verdi, bilgi yok! Şanlıurfa'da atamalar nereye yapıldı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da özellikle ilçelerde uzun süredir yaşanan doktor eksikliğine bir nebze de olsa çözüm olacak atama müjdesi nihayet geldi.

Müjde, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri tarafından verildi. Her vekil atamanın 126. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında gerçekleştirildiğini duyurarak 34 tabip ve 42 uzman tabip olmak üzere toplam 76 hekim kadrosunun tahsis edildiğini söyledi. Atamalarda uzman hekimlerin branşları ve atama sayıları paylaşıldı ancak ilçe bilgisine yer verilmedi.

Aslan payını Yazmacı kendi seçim bölgesine almış olmalı ki sadece o ilçe ve hastaneleri paylaştı. Ceylanpınar'a 5, Viranşehir'e 9 tabip atanacağı öğrenildi. Vekil Yazmacı'nın aslan payını kendi seçim bölgesine aldığı görüldü. 

İlçelerde dört gözle beklenen atamalara dair eksik bilgi dikkat çekti. Vatandaşlar atamaların ilçelere göre dağılımını, ihtiyaçların giderilip giderilmediği bilgisine şeffaf bir şekilde ulaşmak istiyor. 

Vekiller müjde verdi, bilgi yok! Şanlıurfa'da atamalar nereye yapıldı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.