Urfalı gençlere müjde: Yeni okuma evleri açılıyor!

Karaköprü Belediyesinin gençlerin eğitimine katkı sunmak için ilçeye kazandıracağı yeni okuma evlerinin yapımında sona gelinirken kısa süre sonra tamamlanıp öğrencilerin hizmetine sunulacak.

Urfalı gençlere müjde: Yeni okuma evleri açılıyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 İlçedeki gençlerin konforlu bir ortamda ders çalışabilmesi için mevcut okuma evlerine eklenecek olan 4 yeni okuma evinin yapımında sona gelindi.

Daha önce 4 mahalleye yapılan okuma evlerinde gençler konforlu ortamda sınavlara ve okul derslerine çalışırken, daha fazla öğrencinin faydalanabilmesi ihtiyaç olan yerlere yeni okuma evleri kazandırılarak gençlerin hizmetine sunulacak. Batıkent, Seyrantepe ve Atakent Mahallerinde yapılan okuma evlerinin iç dizayn ve çevre düzenlemesinin tamamlanması beklenirken, yapımına önceki ay başlanan Karşıyaka Mahallesi okuma evinin de inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Batıkent, Seyrantepe ve Atakent Mahallelerine kazandırdığı yeni okuma evleri 311 metrekare alanda inşa edilirken, Karşıyaka Mahallesine kazandıracağı okuma evi 324 metrekare alanı kapsıyor. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’nın en genç nüfusa sahip şehir olduğuna dikkat çekerek bu gençliğin en iyi şekilde yetişip gelecekte ülkeyi kalkındıracak bireyler haline gelmelerine katkı sunmak istediklerini ifade etti. 

Başkan Baydilli şunları dile getirdi: “Şehrimizin genç nüfus potansiyelini göz önünde bulundurduğumuzda gençler için yapılacak olan hizmetlerin çok kıymetli olduğunun farkındayız. Bu anlamda gençlerimizin gerek eğitim gerekse sportif anlamda gelişimi için tesisler inşa ediyoruz, projeler hayata geçiriyoruz. 

İlçemize daha önce kazandırdığımız 4 okuma evimizde gençlerimiz gelecek hayalleri için ders çalışırken bu hizmetlerimize yenilerini ekleyerek gençlerin konforlu bir ortamda ders çalışmalarına katkı sunmaya devam edeceğiz. Yeni okuma evlerimiz genç kardeşlerime şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Tüm gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” 

Başkan Baydilli, gençlerin talepleri ve ihtiyaçlar dahilinde diğer mahallelere de okuma evi kazandırmak için çalışmalar başlayacağını sözlerine ekledi. 

 

Urfalı gençlere müjde: Yeni okuma evleri açılıyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.