Şanlıurfa'da personel zam sevincini halay çekerek kutladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BEL-SUN A.Ş’ye bağlı belediye personellerinin maaşları 14 bin liradan 30 bin liraya çıkarıldı. Personeller zam sevincini halay çekerek kutladı. Başkan Beyazgül, personellere hem zam hem de promosyon verileceğini söyledi.

Şanlıurfa'da personel zam sevincini halay çekerek kutladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, BEL-SUN A.Ş, bünyesinde çalışan personellerin maaşlarına zam yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, zam müjdesini personel buluşmasında açıkladı.

Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda düzenlenen personel buluşmasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ve personeller katıldı. 

Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, BEL-SUN A.Ş., bünyesinde görev yapan personellerin maaşlarının 14 bin liradan 30 bin liraya çıkartıldığını açıklamasıyla salonda büyük bir sevinç yaşandı. Başkan Beyazgül, personellerin promosyona da dahil edildiğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Yetkili sendika arasında yaptığımız sözleşme işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. 14 bin lira olan maaşları 30 bine çıkardık. 1 Ocak 2024’ten itibaren geçerli olacak. Aradaki farkı da ödeyeceğiz. Sizler, bizim kardeşlerimizsiniz, belediye bünyesinde hayırlı işlere imza atıyoruz. İşçi kardeşlerimi gördüğüm zaman seviniyorum. Eğer bu kentte bu eserler varsa, bu eserlerin asıl sahibi işçi kardeşlerimizdir. Ben ne kimseyi ayrıştırdım. Ben ne kimseyi kutuplaştırdım. Ne kimseye baskı kurdum ne de kimseye kibirli davrandım. Yaradılanı severiz yaradandan ötürü. Bu güne kadar yaptığımız güzel işlerin temelinde sizlerin, ailelerinizin ve çocuklarınızın duası var. Promosyona da aynı şekilde dahil edildiniz’’ dedi.

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ise yapılan zamdan dolayı işçiler adına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Şanlıurfa'da personel zam sevincini halay çekerek kutladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.