Beyazgül’ün seçim ofisi her akşam yoğun

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Emniyet Caddesinde açmış olduğu seçim irtibat ofisi her akşam çok sayıda vatandaş tarafından dolup taşıyor.

Beyazgül’ün seçim ofisi her akşam yoğun

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart’taik seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Beyazgül’ün seçim ofisi buluşmaları şölen havasında geçiyor.

Seçim irtibat ofisini dolduran her bir vatandaşla yakından ilgilenen Beyazgül, Şanlıurfa’ya yeni dönemde kazandıracakları yatırım ve projelerden bahsederek yeni dönemde de Şanlıurfalı vatandaşların yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Beyazgül, yardıma ihtiyacı olan herkesin yanında olduklarının altını çizerek, “Bizim bu yardımları seçim yatırımı olarak görenler var biz bu yardımları 5 yıldır yapıyoruz” dedi.

Şanlıurfalıların iyi gününde, kötü günüde, düğününde, acısında yanında olmayana oy vermeyeceğini ifade eden Beyazgül, “Aşk ile çalışmaya, durmadan yorulmadan vatandaşlarımız için hizmet etmeye projeler üretmeye ve bu projeleri kentimize kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Şanlıurfa’da müzik icrası yapan mahalli sanatçıların da katılım sağladığı seçim ofisinde, “Devam Başkan Zeynel Başkanla” adlı eser seslendirildi.

Beyazgül’ün seçim ofisi her akşam yoğun

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.