DEM Parti iddialı! Yavuz: Urfa 4-5 gün sonra yeni bir döneme kapı aralayacak

DEM Parti Karaköprü Belediye Eşbaşkan Adayı Rıdvan Yavuz, partililerle bir araya geldiği SKM'de açıklamalarda bulundu. Konuşurken duygulanan Yavuz, heyecanının ve moralinin yüksek olduğunu belirterek,” Urfa 4-5 gün sonra yeni bir döneme kapı aralayacak” dedi.

DEM Parti iddialı!  Yavuz: Urfa 4-5 gün sonra yeni bir döneme kapı aralayacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEM Parti Karaköprü Belediye Eşbaşkan Adayı Rıdvan Yavuz, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) partililerle bir araya geldi.

Yavuz, heyecanını ve morali yüksek olduğunu belirterek, Şanlıurfa yaklaşık 4-5 gün içerisinde yeni bir dönemin kapısının aralanacağını ileri sürdü.

Bu açıklamasının ardından duygulandığını ve heyecanlandığını ifade eden Yavuz, zaferin kendilerine yakın olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Az önce biraz duygulandım. Çok da heyecanlandım. Bunun nedeni zafere olan yakınlığımızdandır. Mutluluğum ve moralimdendir. Bu konuda arkadaşlarım bu duygumu anlasın. Şu an tekrar altını çizeyim, çok moralliyiz. Karaköprü üzerinde bütün ilçelerde başta burada çalışan bütün arkadaşlarımla beraber halkımız şunu iyi bilsin Urfa 4-5 gün sonra buradaki arkadaşlarla öyle yeni güzel bir döneme kapı aralayacak ki buradan size müjdesini vereyim. Urfa yeni öncülerini, yeni siyasetçilerini ve yeni belediye meclis üyelerini başarılı öncülerinin açığa çıkarmanın arefesinde ve eşiğindedir. Benim heyecanım ve moralimin iyi olması bundandır. Bu halkın öncüleri olmaya, bu halkla beraber yol yürümeye biz kanımızın son damlasına kadar var gücümüzle onlarla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu şehrin siyasetine de, bu şehrin geleceğine  de yön vermeye ve yön verenlerden olmaya devam edeceğiz. Bundan emin olun şüpheniz olmasın. “

DEM Parti iddialı! Yavuz: Urfa 4-5 gün sonra yeni bir döneme kapı aralayacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.