Şanlıurfa yine gündemde! Urfa, bu seçimlerde de sosyal medyada alay konusu oldu

Şanlıurfalılar, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Oyların atılmaya başlanmasından itibaren Şanlıurfa'da meydana gelen olaylar ise sosyal medyada gündeme oturdu. 'Şanlıurfa yine şaşırtmadı' yorumları gelen videolar tepki topladı. Her seçimde ülkenin gözünün üzerinde olduğu Şanlıurfa, bu seçimde de sosyal medyanın alay konusu oldu.

Şanlıurfa yine gündemde! Urfa, bu seçimlerde de sosyal medyada alay konusu oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, yeni yerel yöneticilerini belirlemek üzere bugün sandık başına gitti ve oylarını kullandı. Şanlıurfa’da da 1 milyon 219 bin 603 seçmen oy kullandı. Şanlıurfa’da oy verme işlemi sabah saat 07.00’de başladı. Kente oy verme işlemleri saat 16.00'da tamamlandı. 31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 32 ilde oy verme işlemi 16.00'da sona erdi. 

Oyların kullanılmaya başlanıldığı sabahın ilk saatlerinden itibaren Şanlıurfa'da olaylar da star verdi. Kentte kavgaların ve olayların ardı arkası kesilmedi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler tepki topladı. Her seçim ülke gündemine gelen Şanlıurfa sosyal medyada alay konusu oldu. 
 

Şanlıurfa yine gündemde! Urfa, bu seçimlerde de sosyal medyada alay konusu oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.