Gülpınar Siverek’te konuştu: Provokasyona fırsat vermeyeceğiz

Resmi olmayan sonuçlara Şanlıurfa'nın yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, yargıya taşınan Siverek'teki toplu oy kullanımı iddiası ile ilgili süreci yakından takip etmek üzere ilçeye gitti. Provokasyonlara mahal vermemek için gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Gülpınar, “Buradan bir provokasyon çıkarmak isteyenlere fırsat verilmeyecektir" dedi.

Gülpınar Siverek’te konuştu: Provokasyona fırsat vermeyeceğiz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi olmayan sonuçlara göre Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Yeniden Refah Partili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek'teki toplu oy kullanımı iddiası ile ilgili süreci yakından takip etmek üzere ilçeye gitti.

GÜLPINAR: BİZ GİTTİĞİ YERE KADAR BU HUKUKİ SÜRECİ TAKİP EDECEĞİZ

Burada açıklamalarda bulunan Gülpınar, "Seçimin doğasında bu tip şeyler var. İtirazlar, sıkıntılar, şüpheler. Bunların hepsini gidermek adına arkadaşlarımız bütün gayretlerini gösteriyorlar. Avukat arkadaşlar hukuki süreci başlattılar. Bugünden itibaren hukuki süreç işliyor. Biz gittiği yere kadar bu hukuki süreci takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“BURADAN BİR PROVAKASYON ÇIKARMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERİLMEYECEKTİR”

Provokasyonlara mahal vermemek için gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Gülpınar, " Ama bir provokasyona mahal vermemek için bir burada gerekli tedbirleri alıyor, çağrıları yapıyoruz. İnşallah buradan bir provokasyon çıkarmak isteyenlere fırsat verilmeyecektir. Emek sarfeden bütün yetkililere teşekkür ediyorum. Bunun neticesini beklemek lazım. Hepimiz hukuka saygılı şekilde bu süreci beklememiz lazım. Bütün Urfa’ya hayırlı olsun diyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi konusunda bir sıkıntı yok. Kesinleşti, netleşti. Urfa’da sadece Siverek’te böyle bir sıkıntı var. Bunun çözümünü hep birlikte takip edeceğiz. " diye konuştu.

 

Gülpınar Siverek’te konuştu: Provokasyona fırsat vermeyeceğiz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.