Şanlıurfa İnfak-Der Ramazan'da 644 aileye yardım eli uzattı! Gazze'ye 14 tır yardım gönderiyor!

Şanlıurfa İnfak-Der Yetim ve Öksüzleri Koruma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ve Eğitim Derneği Başkanı Mehmet Ali Parlak, dernek olarak Şanlıurfa'da yetim, öksüz, dul ve babaları tarafından terk edilmiş muhacir ailelere gıda ve nakdi yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Şanlıurfa İnfak-Der Ramazan'da 644 aileye yardım eli uzattı!  Gazze'ye 14 tır yardım gönderiyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İnfak-Der Yetim ve Öksüzleri Koruma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ve Eğitim Derneği Başkanı Mehmet Ali Parlak, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattıklarını açıkladı.

Parlak, dernek olarak Şanlıurfa'da yetim, öksüz, dul ve babaları tarafından terk edilmiş muhacir ailelere gıda ve nakdi yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Kayıtlı 644 ailenin Ramazan ayında ihtiyaçlarını karşılamak için sevgi marketlerinden gıda yardımı yaptıklarını ve ailelere nakdi yardımlarda bulunduklarını kaydetti.

Parlak, Şanlıurfa'da yerel bir dernek olarak Şanlıurfalı ihtiyaç sahiplerini de unutmadıklarını ve onlara da ellerinden geldiğince yardım etmeye çalıştıklarını belirtti.

Dernek tarafından işletilen sevgi marketlerinde ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve gıda yardımı yapıldığını belirten Parlak, ailelere tanıtım kartları dağıtarak aylık alışverişlerini takip ettiklerini söyledi.

Parlak, Gazze'ye de yardım etmeye devam ettiklerini ve 4 tır un gönderdiklerini ifade etti. Pazar günü ise Şanlıurfa'dan Sadaka Köprü Derneği'nin 1 tır olmak üzere toplam 14 tır yardım malzemesinin Gazze'ye gönderileceğini kaydetti.

Şanlıurfa İnfak-Der Ramazan'da 644 aileye yardım eli uzattı! Gazze'ye 14 tır yardım gönderiyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.