Şanlıurfa’da belediyenin onlarca aracı çürümeye terk edilmiş

Ceylanpınar Belediyesine ait garaj ve şantiyelerde çok sayıda aracın rutin bakım ve muayenelerinin yapılmadığı, sigortalarının yatırılmadığı ve tamamına yakının çalışmaz ve arızalı durumda olduğu ortaya çıktı. Belediyenin yeni eşbaşkanları belediyeye ait araçların yüzde 75’inden fazlasının kullanılmaz halde olduğunu söyledi.

Şanlıurfa’da belediyenin onlarca aracı çürümeye terk edilmiş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceylanpınar Belediyesi Eşbaşkanları Uğur Kahraman ve Rahşan Yazar, belediye bünyesindeki garaj ve şantiyelerde incelemeler gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, önceki yıllarda yeni alınan araç filosu kullanılamaz hale geli, enkaz ve hurda yığınına dönüşmüş halde. Resmi kayıtlara göre envanterinde 89 araç ve iş makinası bulunan belediye, bunların yüzde 75’inden fazlasının kullanılamaz halde olması nedeniyle günlük rutin çalışmalarını yürütemez durumda. 

YAZAR: DEVRALDIĞIMIZ ENKAZLA HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Eşbaşkanlar Rahşan Yazar, 65 araçlık bir filo devralan AK Parti yönetiminin tüm araç ve iş makinalarını kullanılamaz halde bıraktığını kaydetti. Yazar, “Şu anda tüm araçlar pert durumda ve hiçbir şekilde hizmet götüremiyoruz. Günlük temizlik işlerini bile biz geldikten sonra ivedilikle tamir ettirdiğimiz araçlarla yapmaya çalışıyoruz. Tam anlamıyla bir enkaz devraldık. Bu enkazı ayağa kaldırarak hizmet etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

KAHRAMAN: ENKAZ BIRAKARAK ELİMİZİ KOLUMUZU BAĞLAMAYA ÇALIŞMIŞLAR 

Yaptıkları incelemelerde araçların tamamına yakınının rutin bakım, muayene ve sigortalarının yapılmadığını belirten eşbaşkan Uğur Kahraman ise, atıl duruma getirilen araçların motorları başta olmak üzere birçok parçalarının sökülüp götürüldüğüne dikkat çekti.  Kahraman “Böyle bir enkaz bırakmakla asıl amacın elimizi kolumuzu bağlamak, hizmet edemeyecek duruma getirmek olduğunu anlıyoruz. Ama biz halkımızın gücü ve desteğiyle tüm sorunları aşıp, yine halkımıza yakışır hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu.

Muhabir: Mine KÖSELER

Şanlıurfa’da belediyenin onlarca aracı çürümeye terk edilmiş

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.