Karaköprü Belediyesi, park ve yeşil alan düzenlemeleriyle ilçenin yaşam alanlarını genişletiyor.
Bu kapsamda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Doğukent Mahallesinde vatandaşların dinlenebileceği, gençlerin ve çocukların güvenle oynayabileceği 2 yeni park kazandırıldı.
Toplamda 7 dönüm arazi üzerine inşa edilen parkların içerisinde çocuk oyun grupları, fitness grubu ve spor aletleri, park mobilyası, yürüyüş alanları gibi çok yönlü donatılar yer alıyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yeşil alanların artırılması ve mevcut parkların yenilenmesi konusunda çalışmalar başlatırken, 2026 yılında ilçede belirlenen bölgelere 16 yeni park kazandırılması için de gerekli adımları atmaya başladı.
Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, program doğrultusunda yeni park yapımı faaliyetlerini sürdüreceğini bildirdi.

0 Yorum