Karaköprü’de Nihat Çiftçi belediye yöneticilerini uyardı

Resmi olmayan sonuçlara göre Karaköprü Belediye Başkanlığını kazanan Nihat Çifçi, belediye yöneticilerine uyarıda bulundu. Çiftçi, “Bu saatten sonra tüm işlemler durdurulmuştur. Bir işlem yapılırsa, artık siyasi demem bürokrasi yaparım. Hiçbir bürokrat Karaköprü’nün hakkını bu sürede fırsatçılığa döndürmesin. Hadlerini bilsinler” dedi.

Karaköprü’de Nihat Çiftçi belediye yöneticilerini uyardı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Karaköprü Belediye Başkanlığını kazanan Nihat Çiftçi, seçim ofisinde kendisini tebrik etmeye gelenlere hitap etti. 

Seçim sürecinde kendilerine destek veren esnafa, vatandaşlara, kadınlara ve çocuklara teşekkür eden Çiftçi, “Bu bir bayrak yarışıydı ve Karaköprü'de yaşayan halkımız bu hizmet bayrağını bizlere teslim etti. 10 yıllık Belediye Başkanlığı deneyimimiz ile Karaköprü’müzün beklediği hizmetleri birer birer gerçekleştireceğiz. Sizlere en iyi şekilde hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bundan sonra durmadan, yorulmadan ve kimseyi ötekileştirmeden birlikte Karaköprü’müzün refah seviyesini yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“BU SAATTEN SONRA TÜM İŞLEMLER DURDURULMUŞTUR”

Karaköprü Belediyesi yöneticilerine de uyarıda bulunan Nihat Çiftçi, şunları kaydetti:

“Buradan belediye başkanlarına söylüyorum. Bu saatten sonra tüm işlemler durdurulmuştur. Bir işlem yapılırsa, artık siyasi demem bürokrasi yaparım. Hiçbir bürokrat Karaköprü’nün hakkını bu sürede fırsatçılığa döndürmesin. Hadlerini bilsinler, orada beklesinler. Geçmişte işlem yapmışlar, ne yapmışlarsa durdurulmuştur. Bu saatten sonra bir işlem yapılırsa haklarında soruşturma başlatırım, gerçekten o bürokratlığı yaparım. Karaköprü’nün hakkı bu saatten sonra boynumun borcudur”. 

Karaköprü’de Nihat Çiftçi belediye yöneticilerini uyardı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.