Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa kazanmıştı... Akhisarspor bir küme daha düştü

Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden ve 2018 yılında Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'yı müzesine götüren Akhisarspor, talihsizlikler silsilesinin ardından Bölgesel Amatör Lig'e kadar geriledi.

Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa kazanmıştı... Akhisarspor bir küme daha düştü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 3. Lig'de son haftaya küme düşme hattında giren Akhisarspor, son maçında Erbaaspor'a 6-2 yenilerek ligdeki yerini korumayı başaramadı. Bu sonuçla birlikte yeşil-siyahlılar, 4 yıl içinde 4. kez küme düşmenin üzüntüsünü yaşadı.

Süper Lig'deki son yılları inişli çıkışlı geçen Akhisarspor, 2018-2019 sezonunda ligden düşmüştü. 1. Lig'de de barınamayan Manisa temsilcisi, 2. Lig'de de tutunamamış ve bu sezon 3. Lig'de de küme düşerek amatör lige gerilemişti.

2018 yılında Okan Buruk yönetiminde Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan ve aynı sezon Galatasaray'ı penaltılarda yenerek TFF Süper Kupa'yı da müzesine götüren Akhisarspor, bu zaferlerin ardından adeta bir düşüşe geçti.

Kulüp yönetimi ve teknik direktör değişiklikleri de bu düşüşü durduramadı ve Akhisarspor, 4 sene içerisinde profesyonel liglerden silinmiş oldu.

Akhisarspor'un Bölgesel Amatör Lig'e düşmesi, Türk futbolunun önemli bir değerinin yok olması anlamına geliyor. Yeşil-siyahlıların yeniden ayağa kalkması ve profesyonel liglere dönmesi büyük bir mücadele ve özveri gerektirecek.

Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa kazanmıştı... Akhisarspor bir küme daha düştü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.