Şanlıurfa’da hijyen hiçe sayıldı! Etler alışveriş sepetinde taşındı

Şanlıurfa’da hijyen hiçe sayıldı! Etler alışveriş sepetinde taşındı

Karaköprü’de bir markette hijyen kurallarının hiçe sayılarak etlerin taşındığı görüntüler vatandaşların tepkisini çekti.

Şanlıurfa’da hijyen hiçe sayıldı! Etler alışveriş sepetinde taşındı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Karaköprü’de bir markette kaydedilen görüntüler, gıda güvenliği konusundaki ihmali bir kez daha gündeme getirdi. 

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Bölgeden geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, Market çalışanlarının etleri uygun koşullar yerine her gün onlarca kişinin kullandığı alışveriş sepeti içinde ve açık alanda taşıdığı görüldü. Görüntüler, çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

“ŞİKAYET ETTİM” DEDİ

Görüntüleri kayda alan vatandaş, duyarlılık gösterip, durumu ilgili kurumlara bildirdiğini belirterek, “Tarım Bakanlığı’na şikayet ettim. Bu tür ihmallerin denetlenmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Vatandaş, benzer ihbarların yeterince değerlendirilmediğini belirterek, yetkililerin daha hızlı ve etkin şekilde harekete geçmesini istedi.

Şanlıurfa’da hijyen hiçe sayıldı! Etler alışveriş sepetinde taşındı
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.