Siverek’te 12 takımın katıldığı turnuvada kazanan belli oldu!

Siverek’te 12 takımın katıldığı turnuvada kazanan belli oldu!

Siverek’te Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Okullar Arası Liseler Kızlar Voleybol Turnuvası, tamamlandı.

Siverek’te 12 takımın katıldığı turnuvada kazanan belli oldu!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siverek Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Okullar Arası Liseler Kızlar Voleybol Turnuvası, final karşılaşmasının ardından tamamlandı.

Siverek Gençlik ve Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen turnuvaya ilçedeki liselerden toplam 12 takım katıldı. Günler süren müsabakalarda genç sporcular hem centilmence mücadele etti hem de izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Final maçında büyük çekişme yaşanırken, turnuvanın şampiyonu Siverek Spor Lisesi oldu. Final maçına katılan Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, gençlerle birlikte final heyecanını yaşadıklarını belirterek sporun toplumsal birlikteliğe katkısına vurgu yaptı.

Başkan Bucak, sporun yalnızca bir yarış değil; kardeşlik, dayanışma ve birlik ruhunu güçlendiren önemli bir değer olduğunu ifade ederek, gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesinin sağlıklı ve özgüvenli nesillerin yetişmesine katkı sunduğunu söyledi.

Turnuvada mücadele eden tüm öğrencilere teşekkür eden Bucak, organizasyonda emeği bulunan öğretmenleri ve antrenörleri de tebrik ederek şampiyon olan Siverek Spor Lisesi takımını kutladı.

Siverek’te 12 takımın katıldığı turnuvada kazanan belli oldu!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.