Şanlıurfaspor seçimlerinde tansiyon yükseldi! Kongreye ara verildi

Şanlıurfaspor seçimlerinde tansiyon yükseldi! Kongreye ara verildi

Şanlıurfaspor’da yapılan genel kurul toplantısında tansiyon yükseldi. Kongre’ye 30 dakika ara verildi.

Şanlıurfaspor seçimlerinde tansiyon yükseldi! Kongreye ara verildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfaspor’da bugün gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı gergin anlara sahne oldu. 

Seçim gündemiyle bir araya gelen delegeler arasında zaman zaman sözlü tartışmalar yaşanırken, kısa sürede tansiyon yükseldi. Salonda karşılıklı bağırışmaların yaşandığı anlarda kongrenin sağlıklı şekilde devam etmesi için güvenlik güçleri devreye girdi.

GÜVENLİK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Yaşanan gerginlik sırasında emniyet ekipleri tarafları sakinleştirmek için yoğun çaba sarf etti. Tartışmaların büyümesi üzerine divan heyeti tarafından toplantıya ara verilmesi kararlaştırıldı.

KONGREYE 30 DAKİKA ARA VERİLDİ

Genel kurulun devam edebilmesi ve salondaki ortamın sakinleşmesi amacıyla kongreye 30 dakika ara verildi. Aranın ardından toplantının yeniden başlaması ve seçim sürecinin kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Şanlıurfaspor seçimlerinde tansiyon yükseldi! Kongreye ara verildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.