Reklam Alanı

CENNET KOKUSU ESTİ ŞANLIURFA’DA

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Son yılların en sıcak yaz mevsimini geçirdi ŞANLIURFA. Sıcaktan deli olmamak elde değil. Hangi gölgeye kaçsan nafile. Klima desen yetersiz. Parklara dolup taşan insan seli. Köyler de bile, bazen gece rahat uyumak yok. Dili olmayan sokak hayvanları sıcaktan bir sağa bir sola kaçışıyorlar. Ağaçlar, sanki yangın geçirmiş bir halde. Yapraklar, duman tutmuş gibi. Sokaktan yürürken, cehennem kızgınlığı vuruyor yüzümüze. Tüm bu durumdan sonra, bugün 25 Ağustos.

Bir Rahmet kapısı açıldı gibi. Serin bir yel esmeye başladı. Cennetin bir kokusu. Esti Şanlıurfa'ma. Cehennem gibi bir havanın ardından, cennet kokulu serin bir hava. Adeta rahat bir nefes aldı Şanlıurfa. Bundan sonra güz mevsimi. Rahat bir uyku, rahat bir hava ya kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Serin bir hava görünce mutluluk naraları atıyor ŞANLIURFA.

Kolay geçmedi bu yaz ŞANLIURFA da. 60-70 derece sıcaklıkta yaşamak. Gerçekten çok zor. Rabbim günahlarınıza kefaret eylesin inşallah.

Ardından gelen serin ve güzel bir esinti. Şükürler olsun kavuşturana. Selam durun bu güzel günlere. Birer gülücük atın güneşe. Bir sonraki yaza kadar. 

Kalın selametle...

CENNET KOKUSU ESTİ ŞANLIURFA’DA
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.