Reklam Alanı

ÇİFTÇİ İLE DOST BİR PROJE

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Çiftçi, amele işçi bulmaktan dertli, çoğu insanlarımız da spor yapmak amacı ile yer bulmaktan dertli. Düşündüm de, şehirde birçok insanımız spor salonların da beden enerjisini boşa harcıyor. Özellikle de son zamanlarda obezite ile mücadele için bir çok proje söylendi.

Peki insanlar neden obez oluyor?

Sebebi hareketsizlik. Yani çağımızın en büyük problemi. Ülkemizde de giderek artan bir hastalık. Kilo vermek için nice paralar harcanıyor. Kimisi bitki ilacı öneriyor, kimisi de mide küçültme ameliyatı öneriyor. Kimisi de, nice çeşit çeşit spor aletleri alıyor ya da spor salonlarına ücret vererek, kilo vermek için çabalıyor. Ne paralar harcanıyor. Acizane benim de bir önerim var bu insanlara. Bu obezite denilen illetten kurtulmanın doğal bir yolu var. "O da, çiftçi ile dostluk projesi".

Ne yapılabilir?

Bağda, bahçe de çalışma. Hem de hiç bir yan etkisi olmayan bir spor. Tamamen doğal. Toprağa ve bitkilere dokunarak spor yapmak. Kim ki, kilo vermek ve sağlıklı spor yapmak istiyor ise, çiftçi bir dost bulmalı. Boşa harcanan paralar ve beden enerjisi de boşa gitmemiş olur. Çiftçi de karlı olacak. SPOR YAPMAK İSTEYEN DE. Çünkü, beden ile çalışacak işçi bulma sorununu da çözmüş olacak. 

Sosyal medya da bir platform kurulabilir. Yeme, içme ve taşıma ücreti çiftçi ye ait olmak şartıyla, "Bağda ve bahçe de spor yapmak isteyenler platformu". Ya da sağlık bakanlığı. Tarım bakanlığı da olabilir. Bu projeyi geliştirebilirler. 

Bu şekilde, ekonomiye de bir katkısı olur kanaatindenim. Çiftçi, amale işçi bulma sorununu da çözmüş olur. Boşa giden enerji ise, tarıma kazanılmış olur. 

Kalın selametle...

ÇİFTÇİ İLE DOST BİR PROJE
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.