Reklam Alanı

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ KIRSALDA TARİH YAZIYOR

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Belediye hizmetleri, doğrudan insan endekslidir. Her yapılan doğru hizmet, halkın nezdinde iyilik olarak algılanır. Bu çerçevede, belediye hizmetleri hemen fark edilir.

Temizlik hizmetleri, yol hizmetleri, su hizmetleri, kanalizasyon hizmetleri, park hizmetleri vs. Bunlar doğrudan belediye hizmetlerdir. Kendini hizmete adamış bir başkan ve ekibi bu minvalde değerlendirilir. Bu hizmetleri yerinde ve zamanında yapan belediye de başarılı bir belediyedir. 

İşte, bunlardan biri de, Karaköprü Belediyesi olsa gerek. Bulunduğumuz kırsal mahallerde teşekküre şayan hizmetlere imza atıyor Başkan Sn. Metin BAYDİLLİ ve ekibi. İlk önce, temizlik hizmetleri ile başladı bu çalışmaları. Daha önce kırsal mahallerde, yani köyler de çöp yığınları oluşturdu. Bu çöp yığınların da çevreye kötü kokular yayılırdı. Yazın, bu kokular yüzünden sivrisinek, karasinekler yüzünden nice hastalıklar meydana gelirdi. Çevreye rastgele atılan çocuk bezleri ve naylon poşetler yüzünden doğa ve tabiat kan ağlardı. Şükürler olsun, bunların hepsi bitti. Önce çöp konteyneri geldi. Sonra belediye hizmet araçları ile bu çöpler alınmaya başlandı.  Şimdi tertemiz bir köy ortamı oluştu. Bu hizmet bile tek başına büyük bir medeniyet geliştirdi köylerde. Çünkü, "Temizlik imanın yarısıdır" ilkesini bir kere daha bize hatırlattı. 

Yetmedi. Yazın toz ve duman olan yollar, malumunuz köylerde. Çoğumuz bu yollar yüzünden köylere gitmez olduk. Kışın da çamur derdinden dolayı. Bu sıkıntıyı gören belediye, köy içi yolların tamamını asfalt yapmaya başladı. Asfalt yol kapımıza kadar geldi. "Yol medeniyettir” ilkesinden yola çıkarak. Büyük bir hizmete daha imza attı Sn. Belediye başkanı ve ekibi. Tüm bu hizmetler doğrudan insanın kalbine ve ruhuna dokunan hizmetlerdir. Tüm bu hizmetleri yaparken, eminim herkesin bir duasını almıştır. Her kim bu hizmetlere vesile oldu ise. Dolayısıyla, tüm bu hizmetleri bize sunan Karaköprü Belediye Başkanı Sn. METİN BAYDİLLİ ve ekibine Kırsal mahalle olan Yk. KOŞMA MAH. ÖRENBAŞ MEZRASI adına ve halkı adına sonsuz teşekkürler. 

İnşallah daha nice hizmetleri görmek dileğiyle. 

Teşekkürler başkan. Teşekkürler ekibine. 

Kalın selametle...

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ KIRSALDA TARİH YAZIYOR
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.