Reklam Alanı

YENİ DÖNEM İÇİN BEYAZGÜL’ÜN VAATLERİ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Bir şehrin efendisi, o şehri yöneten belediye başkanıdır. "İyi, çalışkan ve dürüst bir Efendi" 'de, o şehrin her yönüyle sorunlarını bilen ve o sorunlara çözüm getirendir.

TYB ŞANLIURFA ŞUBESİ'nin dertiplediği ve ŞANLIURFA Büyükşehir Belediye başkanı Sn. Zeynel Abidin BEYAZGÜL' ün katıldığı, gazeteci ve köşe yazarları ile yapılan toplandı da, Sn. BEYAZGÜL ŞANLIURFA Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları ve yapmayı planladıkları projelerini basına anlattı. Yoğun bir katılımın olduğunu söylemek lazım. Tüm sorulara tek tek cevap verdi Sn. BEYAZGÜL. Bu dönem de yaptığı en önemli hizmet ise, Halk ekmek hizmeti. Binlerce Şanlıurfalı bu sebeple Sn. Başkana teşekkür ediyor. Hem de 3,5Tl.ye satılıyor halk ekmek. Bu ekonomik kriz döneminde Şanlıurfalılara can simidi oldu.Bir şehrin hafızası ise, tarihi eserleridir. Bu eserlerin ortaya çıkması için büyük gayret gösterdi Sn. Başkan. En son ki çalışması ise, tarihi hanların ortaya çıkması için, Özdiker Çarşısını yıkım işi. Çarşı için de bir Ucube gibi duruyor idi. Tüm bunları görünce, birileri rant için yaptı. Birileri de halk için yıktı. Hakikatini bir kere daha bize hatırlattı. Halka hizmet, Hakka hizmettir.

Gelelim, önümüzdeki dönem için vaatlerine. Sn. BEYAZGÜL' ün en önemli vaadi bence "Tekno şehir" yapma vaadi idi. Çünkü, Şanlıurfa 'nın en büyük sorunu plansız yapılaşmadır. Bununla birlikte ortaya çıkan trafik sorunu. Planlı yapılaşma olursa, bu sorun da çözülür.

Raylı sistem de dikkat çeken vaatlerinden biri. Raylı sistem ile birlikte Şanlıurfa' da trafik sorunu bir nebze de olsa rahat nefes alacak. 

Bunların dışında, yeşil alan, kavşak çalışmaları, yeni Belediye hizmet binası inşaat gibi bir çok vaadi daha var. 

 Her kim ki, bu şehir ve halk işin taş üstüne taş koymuş ise, Rabbım onlardan razı olsun. Yeter ki, amaç birilerini zengin etmek için değil, işin için de rant olmasın. Hırsızlık olmasın. Vurgun olmasın. Talan olmasın. Vatandaşdaştan alınan her bir kuruş, tekrar hizmet olarak vatandaşa dönsün. 

Seçime kısa bir süre kaldı. Şimdiden yeni seçilecek belediye başkanlarına ve başkana başarılar dileriz. 

Kalın selametle...

YENİ DÖNEM İÇİN BEYAZGÜL’ÜN VAATLERİ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.