Reklam Alanı

VE ŞÜKÜR BİR SEÇİM DAHA BİTTİ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Her seçim öncesi, ülkemizde insanlarımızın tüm sinir ucları şaha kalkar. Özellikle de siyaset ile uğraşanların. Kutuplaşmalar, her siyasi parti üyesi ve liderleri kendilerini yalnız ve tek kurtarıcı olarak adderler. Kutuplaşmalar sonucu, birbirine söylenilmeyecek, kalp kırıcı sözler. Böyle bir hava, maalesef her seçim öncesi bu toplumda yaşanıyor. Sinir ucları şaha kalkması ile birlikte, kavgalar, hatta cinayete kadar gidebilecek sonuçlar... 

Yapılan israfın haddi hesabı yok. Devlet hazinesinden partilere verilen paralar. Bu paralar ile yapılan reklam amaçlı afişler, gezmeler, yemeler ve içmeler. Hepsi de israf. Keşke bu paralar, ihtiyaç sahibi insanlara verilse. Ya da, yol, okul vb hizmet olarak yapılsa. İnanın bu partilere verilen hazine yardımı ile belki toplumda bir çok sıkıntımız biter. Mesala, enflasyon ve hayat pahalılığı gibi.Bu paralar, esnaf ve çiftçiye verilirse fiyat artışı da olmaz. 

Zaten dijital bir çağ da yaşıyoruz. Partiler ve liderler, tanıtım ve vaatlerini bu dijital platform da rahatlıkla yapabilirler. Televizyon programları, İnternet platformların da. rahatlıkla yapılabilir. Bunca sıkıntı varken, bu israflar can yakıyor. Yazık...

Ya da, bu seçimleri daha uzun bir süre ile sınırlandırılabilir. 

Çağdaş ülkeler de, bu sıkıntı yok. Avrupa da mesala. Bilebildiğim kadarı ile. Hiç her seçim de insanların kattledildiğini duydunuz mu? Medeni bir ülkede. Yok. Ama biz de çok var.

Kısaca, her seçim gelip geçici. Birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok. Birbirimize düşman gözü ile bakmaya gerek yok.Verilecek bir oyumuz var. Onu da perde arkasında, vicdanımıza danışarak verelim. Yapılan israfın önüne geçmek lazım. Hele hele açlıktan ölen insanlar varken. Gönül coğrafyamızda. Filistin de, Afrika da. Ve daha nice yerler de. 

Bu seçim sonuçlarının da milletimize hayır ve bereket getirmesini diliyorum. 

Kalın selametle...

VE ŞÜKÜR BİR SEÇİM DAHA BİTTİ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.