Reklam Alanı

YARAM SIZLIYOR

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Bir millet düşünün ki, arkasında zalim ordusuna karşı mücadele ediyor. Başta ABD Olmak üzere ve bütün güç sahiplerine karşı, amansız bir mücadele. Gelişmiş en güçlü ve teknolojik özelliklere sahip silahlara karşı. Ellerinden sadece bir tüfek ve İMAN gücü. Yıllardır, senelerdir. BİR EHLİ KÜFFARA KARŞI mücadele eden bir avuç Müslüman. Bu nasıl bir imandandır ki, ölümü, bedenin de ölümsüzleştirmişler. Adı Filistin. Garip ve kimsesiz. Birkaç İmanlı ve ehli vicdan ülke dışında yalnız başına. Amansız bir mücadele...

Her atılan bomba ile her atılan kurşun ile masum bebeler can veriyor. Yaram sızlıyor. Her şehit resmi gördükçe. Evleri başlarına yıkılan bu masum ve mazlum insanları seyrettikçe. Ne edebilirim ki. Ne yapabilirim ki. Benim gibi düşünen inançlı insanlar gibi. Bir elimde dua kaldı. Başka bir şey gelmiyor. 

Allah'ım! Sen bu kardeşimlemize yardım et. Nusretin ile muzaffer eyle. Şehadetlerini kabul et.

Peki, bu amansız mücadeleyi veren bu yiğitlere karşı içimizde, Müslüman görünüp onlara "Terörist!" diyenlere ne demeliyiz. İsrail'e bir söz dahi söylemeyen, ancak kendi ülkesinde işgal kuvvetlerine karşı mücadele etmek suç mu? Batıya hayran bu tipler. Aslında Müslüman olanlara karşı bir kinin ve nefretin dili bu. Bir Güney Afrika ülkesi dahi bunların haklı davasına sahip çıkarken, Müslüman! görünümlüler de  onları "Terörist" ilan Ediyor. Sırf Yahudi ve Batı destekli olanlara iyi görünmek için. 

Peki, bu tipleri sahiplenen ya da sandıkta destekleyen Müslümanlar! ne diyor ? Bu fetvalara karşı. Hepsi susmuş. Bir kelime bile etmez oldular. Allah'tan ahiret var. Bir hesap günü var. Hepsinden şikayetçi olacak bu masum insanlar.

Gazze, Refah ne fark eder. Her yer de Müslüman kanı akıyor. Ondandır ki, içim yanıyor. Kan ağlıyor... Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Bir tek duam var Allah'ım. Sen, onları koru ve yardım et.. 

Kalın selametle... 

YARAM SIZLIYOR
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.