Reklam Alanı

YENİ BİR ÇAĞIN İLK SOYKIRIMI: GAZZE ÇOCUK SOYKIRIMI-2

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

 

Gazze Çocuk Soykırımı, büyük küresel değişimlere neden olacak, olmaya başladı da.

 

Bu soykırım, sadece müslüman dünyanın değil, küresel tiranların oluşturduğu azınlık dışında kalanların da az ya da çok tutsak olduklarını gösterdi

 

Seküler kavram ve ideolojilerin, cilalandığı ve ambalajlandığı gibi olmadığını ortaya çıkardı. Yalanlar/manipülasyonlar üzerine kurulu ve tüm insanlığı rehin almış işleyişin/küresel hegemonik düzenin, insanlığın ortak vicdanı tarafınsan suçüstü yakalanmasına neden oldu. Bu vicdan ayağa kalkmış durumdadır ve yarın da ayakta olacaktır.

 

Küresel hegemonyanın acımasız ve ilkesiz yüzüyle yüzleşen insanlık vicdanı, bir yanılsamanın son bulması gereğini fark etti.

 

Küresel vicdani uyanış, küresel ve etkili tepkilerle kurumsallaşabilir. Bu yol, açılmıştır.

 

Antisemitizm yalanını deşifre olmuş, mağdur ve soykırıma uğradığı sermayesini kullanan Siyonizm, artık soykırımcı olmuştur.

 

Gazze’ ye yapılanın, insanlığa/insanlık vicdanına yapıldığı fark edildi ve tehlike karşısında bir konumlanma gereği duyuldu zira insanlık, tehdit altındadır.

 

Küresel hegemonyanın sadece Gazze’ yi/Filistin’ i değil; tüm insanlığı işgal ettiği gerçeği ilk kez bu denli hissedildi.

 

Bugün İspanya’ da, İrlanda’ da ve batının diğer toplumlarında, Güney Amerika toplumlarında Gazze Çocuk Soykırımı’ na karşı gerçekleşen vicdani uyanışı küçümsememek gerek.

 

İster insani/vicdani ister dini ve ideolojik gerekçelerle olsun bu küresel saldırıya, insanlık vicdanına karşı girişilen bu soykırıma karşı küresel tepkiler, zamanla daha kapsamlı ve nitelikli bir dalgaya gebedir.

 

Haysiyetli her insanın bu dalgada yerini alması kaçınılmaz bir gerekliliktir.

 

İnsanlığı bu denli derin bir uykudan uyandıran tokat, hür vicdanların, 7 Ekim’ de Küresel hegemonyanın önemli aparatlarından biri olan Siyonist terörizme attığı tokattır. Bu tokat o denli etkili oldu ve etkili olacağı anlaşıldı ki; küresel egemenlerin tüm dünyada ki güçleri, bizzat devreye girerek apar topar Gazze kıyılarına dayandı. Kalkan oluşturarak, Gazze Çocuk Soykırımı’ nın kolaylıkla icra edilmesine katıldı.

 

Kirlilik ve hegemonya, salt sermayenin, Siyonizmin elinde ve işlevsel olmasından kaynaklanmıyor. Küresel işleyişin kendisi ve Siyonist ideolojinin kendisinden yani yapısından kaynaklanıyor. Filistin’de veya dünyanın herhangi bir yerinde, itlaf edilmemiş ya da etkisizleştirilmemiş en küçük bir siyonist kırıntının bile insanlık için büyük bir tehlike olduğu gün ibi ortaya çıkmıştır. Gazze Çocuk Soykırımı, tüm maskeleri düşürmüş; her din, her kesimden siyonistin, siyonist zihniyetin maskesini düşürmüş; Siyonist tıynetin gerçek yüzünü insanlığa göstermiştr.

Sonuç olarak çözüm; Siyonizmin/Siyonist varlığın etkisizleştirilmesi ve gayrimeşruluğunun küresel tescilidir.

 

Siyonizmin Filistin’ de asla ve asla gerçek anlamda iki devletli denen çözümü de kabul etmez.

 

Filistinli Yahudi, Hristyan ve müslümanların barış içinde yaşayacağı bir çözüm ancak barışı tesis edebilir. Zaten İsrail’ den önce yani siyonizmden önce de bu kesimler barış içinde yaşamaktaydılar.

 

İnsanlık vicdanı, hürlere/insanlığa/küresel barışa ve her iyiye yönelmiş bu tehlikenin farkına vardı ve bunu bertaraf etme iradesini kolektif olarak göstereceğine dair umut belirdi.

 

İnsanlık vicdanının, küresel siyonizmin, Gazze Çocuk Soykırımı’ na duyduğu öfke, haklı bir öfkedir. Bu öfkenin ve duyarlılığın, bir bilince ve sürekli, etkili küresel bir düzeltme eylemine dönüşmesi umulur.

 

Selam ve dua ile.

YENİ BİR ÇAĞIN İLK SOYKIRIMI: GAZZE ÇOCUK SOYKIRIMI-2
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.