Reklam Alanı

ŞANLIURFASPOR ENERJİSİNİ ALDI BAŞLIYOR

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig yeni ekibi Şanlıurfaspor 2023-2024 futbol sezonuna başlıyor. Konya’da play-off maçında Bucaspor’u 3-0 net bir skorla mağlup ederek 6 sezon sonra düştüğü 1.lige tekrardan çıkma başarısı gösterdi ve taraftarı mutlu etti.

Şanlıurfaspor ilk olarak teknik direktör Zafer Turan ile anlaşma sağladı. Ardından iç transferde 9 futbolcu ile anlaşma yaptı fiyatta anlaşamadığımız eski oyuncular 2.ligde başka takımlara transfer oldu.

Şanlıurfaspor dış transferde aldığı yerli ve yabancı oyuncular ile birlikte iki kamp dönemi geçirdi. Kamp dönemleri verimli geçti 2. Kamp dönemi sonunda 3 hazırlık maçı yaptı bunlardan Sakaryaspor’a 2-1 mağlup olurken Giresunspor’u 2-1, Boluspor’uda 2-0 mağlup ederek kampı tamamladı.

Teknik direktör 1.5 ay yok

Şanlıurfaspor teknik direktörü Zafer Turan kampa yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle acil olarak kalp ameliyatı oldu. Kendisi yönetime isterseniz ayrılabilirim dedi. Yönetim biran önce sağlığına kavuş takımın hocası sensin o gelene kadar yardımcı hoca Efe İnanç takımla maçlara çıkacak.

Sponsorluklar anlaşması yapıldı

Şanlıurfaspor ilk olarak Gkn Kargo ile kol reklamı aldı. Daha sonrada isim sponsorluğu için Astor Enerji ile isim sponsorluğu anlaşması yaptı. Hemşerimiz Gökhan Akyürek ve Feridun Geçgel’e teşekkürker ediyorum. Bunun gibi desteklere ihtiyaç vardır. Şanlıurfaspor’u yeni ismi bundan sonra Astor Enerji Şanlıurfaspor olacak.

İlk Maç Altay

Şanlıurfaspor ilk maçını önümüzdeki hafta Pazartesi günü saat 21:00’de kendi saha ve seyircisi önünde İzmir temsilcisi Altay ile oynayacak ilk maçlar her zaman için zordur. Rakibimizin transfer yasağı var ama oturmuş bir kadroları var yinede hafife almamak lazım.

Pasolig sıkıntılı devam ediyor

Trendyol 1.ligde kağıt bilet uygulaması bitti. Pasolig uygulaması başladı ama Şanlıurfaspor’lu taraftarlar bir türlü alamadı. Başkan Hacim İzol 5 Ağustos’ta başlayacağını duyurmuştu taraftar her gün stadyuma gidiyor açılmadığı için boş dönüyor. Ligin başlamasına az bir zaman kaldı bir an önce açılması gerekiyorki taraftar maç günü içeri girmekte sıkıntı yaşayacak.

Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

ŞANLIURFASPOR ENERJİSİNİ ALDI BAŞLIYOR
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.