Reklam Alanı

DÖRT DÖRTLÜK ŞANLIURFASPOR

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 19.hafta kendi saha ve seyircisi önünde düşme hattını ilgilendiren kritik maçta Adanaspor’u ağırladı. Marco Paixao (2) Barış Ekincier ve Kadeem Harris golleri ile rakibini 4-0 mağlup etti ve haftalar sonra taraftarın yüzünü güldürdü.

Şanlıurfaspor ilk defa güzel bir futbol sergiledi. Geçen hafta büyük umutlar ile gittiğimiz Altay deplasmanından puansız dönmüştük bizden önceki maçta Tuzlaspor kendi sahasında rakibi Altay’ı 2-0 yenince Şanlıurfaspor düşme hattına geriledi Adanaspor galibiyeti ile tekrardan 15. sıraya yükseldi ve ilerleyen haftalar için umut verdi.

Şanlıurfaspor son yapılan transferler ile güçüne güç kattı kısa bir sürede uyum sorununu çözdü ve Şanlıurfaspor şimdi takım oldu kanatlar ve forvet hattı istediğimiz oyunu sahaya yansıtınca ilk defa 4 gol atmış oldu. Teknik direktör İrfan Buz bu maçtan puan kayıbı yaşasaydı büyük bir ihtimal yollar ayrılacaktı.

Haftaya pazartesi günü saat 20:00’de çok kritik bir maça çıkacağız direk rakiplerimizden biri olan Boluspor ile kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız bu önemli maçıda kazanıp biran önce alt sıralardan kurtulmak istiyoruz.

Taraftar desteği çok önemli önümüzdeki hafta Bolu maçı var. Pazartesi’den itibaren passo lig kartı olmayanlar stadyumdaki gişelerden gidip passo lig katlarını çıkarsınlar yoksa maça giremezler.

Sayın Valimiz Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanlarıda bu önemli maça gelip maddi ve manevi desteğini esirgemesinler. Bu sene ligde kalalım seneye Allah kerimdir.

Karaköprü Şampiyonluğa gidiyor

3.lig temsilcimiz Karbel Karaköprüspor bugün 2.yarının ilk maçı Fatsa Belediyespor’u konuk etti 21.dakika Ali Sinan Galya’nın golü ile rakibini 1-0 mağlup etti ve en yakın rakibine Kuşadasıspor’a 12 puan fark atmış durumda inşallah şampiyon olup 2.lige yükselir. Bal liginde Viranşehir Belediyespor’da lider onlarda 3.lige çıksalar iyi olur ne kadar profesyonel takımımız olursa Şanlıurfaspor’un alt yapısı olur.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

DÖRT DÖRTLÜK ŞANLIURFASPOR
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.