Reklam Alanı

KÖTÜ FUTBOL OYNUYORUZ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 14.hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bodrum Fk’ne 2-0 mağlup oldu. İlk yarı çok kötü bir futbol vardı 2.yarı biraz mücadele ettik ama yeterli olmadı. Bu sezon çok kötü bir kadro kurulmuş yerli ve yabancısıyla bizi 84 milyona rezil ettiler.

 

Geçen hafta deplasmanda Bandırmaspor’u 1-0 mağlup ettik. Bu haftada galip gelseydik herşey çok güzel olacaktı ama hevesimizi kursağımızda bıraktılar. Geçen hafta Bodrum Fk’de kendi sahasında Adanaspor’a 1-0 mağlup oldu enteresan bir ligde oynuyoruz herkes herkesi yenebiliyor.

 

Defans evlere şenlikti

Şanlıurfaspor’un bu hafta Mehmet Yiğit’in kart cezalısı olduğu için bu maçta oynayamadı. Onun yokluğunu çok aradık defans çok kötüydü Bodrum futbol kulübü 2 yan toptan golü buldu. Mehmet Yiğit olsaydı ben emininki 2 pozisyonuda uzaklaştırıldı.

 

2.Transfer sezonunu Ocak’ta bekliyoruz.

Şanlıurfaspor yönetimi kale hariç her bölgeye kaliteli oyuncu alması gerekiyor. Defans, Orta Saha, Kanatlara ve Forvet’e oyuncu alınıp bu yabancıların hepsini gönderilmesi lazım verilen paralara yazık değil mi AlHasan Tore ve diğerleri 90 dakika hiçbir varlık göstermedi. Transferi hocaya bırakmayın Zafer Turan’a bıraktınız ne oldu o gitti enkaz bize kaldı.

 

Kaleci bizi fark yemekten kurtardı

Şanlıurfaspor’un dün en iyi oynayan oyuncusu kaleci Erzhan Tokotaev dünkü maçta tarihi farkı önledi. O olmasaydı maç 6-0 bitmiş olacaktı. 2.yarı orta saha ve defans rakibe çok pozisyon verdi.

 

Herkes teknik direktör İrfan Buz’da yükleniyor ama ben öyle düşünmüyorum hocanın elinde olan malzeme çok kötü bir aşçıya iyi malzeme verirseniz iyi yemek yapar, ama kötü malzeme verirseniz kötü yemek yapar 2.yarı yapılacak transfer ile hocanın notunu böyle verebiliriz.

 

Dün akşam Bekir Bozdağ, Millet Vekilleri, Valimiz Hasan Şildak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanları ile birlikte herkes protokol’de takıma destek verdi. Her zaman Şanlıurfaspor’un yanında olan protokol var hiçbir şehirde böyle destek yok bunun değeri bilmek gerekiyor.

 

Kupa maçına çıkıyoruz

Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye kupasında süper lig ekibi Rams Başakşehir Futbol Kulübü ile Perşembe günü saat 21:00’de Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda karşı karşıya geleceğiz bu maçta oynamayan oyunculara iki takımda şans verecek yedekteki oyuncular bunu iyi değerlendirmeleri lazım.

 

Şanlıurfaspor kupadan sonra ligde Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek ligin ilk yarısının bitmesine 3 maç kaldı bir an önce ilk yarı bitse bu kara bulutlardan kurtulsak iyi olur.

 

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

KÖTÜ FUTBOL OYNUYORUZ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.